Geen nieuwe meldingen

Parkhaven 20, Rotterdam

Euromast: entree met koffie of thee en gebak (vanaf 2 personen)

Kies optie

In een Notendop

Ervaar de havenstad Rotterdam op grote hoogte en geniet na afloop aan de voet van de Euromast van een kopje koffie of thee met gebak.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Een hoge mast ‘beklimmen’ is een spannende manier om een stad eens van een andere kant te bekijken zonder dat je ondersteboven aan het bagagerek van een toerbus hoeft te hangen. Stijg boven jezelf uit in de Euromast.

Kies uit 4 opties

  • € 23,99 voor entree Euromast + koffie of thee met gebak voor 2 personen
  • € 47,99 voor entree Euromast + koffie of thee met gebak voor 4 personen
  • € 71,99 voor entree Euromast + koffie of thee met gebak voor 6 personen
  • € 96 voor entree Euromast + koffie of thee met gebak voor 8 personen

Geniet van een fenomenaal 360º uitzicht op 185 meter hoogte en kijk uit over havenstad Rotterdam. Zelfs de lift die je naar boven brengt is al een ervaring op zich. Deze “Euroscoop” is een roterende glazen lift en bij helder weer kan je tot 30 kilometer ver kijken. Wanneer je na afloop weer met beide benen op de grond staat, staat er in restaurant Deli - op de begane grond - een kop koffie of thee voor je klaar, en om het helemaal compleet te maken krijg je er ook nog een gebakje bij.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen, landelijke schoolvakanties, Valentijnsdag en moederdag).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, toon je afgedrukte groupon bij aankomst.
Meer info: koffie/thee en gebak worden geserveerd van 10.00-18.00 uur in restaurant Deli op de begane grond. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Euromast

Euromast werd destijds gebouwd als een Rotterdams landmark naar aanleiding van de Floriade en is momenteel een van de hoogste gebouwen van Nederland. Je kan in het kraaiennest terecht voor een luxueuze lunch of diner, een overnachting in de toren of abseilen. Het is ook een uitgelezen plaats voor evenementen.

Rotterdam

Een van de grootste pluspunten is misschien wel dat je een fenomenaal uitzicht hebt op de imposante skyline en haven van Rotterdam. En met de tram om de hoek ben je in een oogwenk in het bruisende centrum van de Maasstad. Rotterdam heeft veel te bieden op het gebied van kunst, cultuur en amusement. Bezoek Diergaarde Blijdorp, bezichtig de Erasmusbrug en de Kubuswoningen of ga uitgebreid shoppen in het centrum.

Euromast

Tickets & Evenementen, Gezin, Musea, Kinderactiviteiten, Museum en attractie