Geen nieuwe meldingen

Parkhaven 20, Rotterdam

Euromast: entree met koffie of thee en gebak (vanaf 2 personen)

Kies optie

In een Notendop

Ervaar de havenstad Rotterdam op grote hoogte en geniet na afloop aan de voet van de Euromast van een kopje koffie of thee met gebak.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
B
BM
2 beoordelingen1 beoordelingen
januari 15, 2020
Het was een kadootje voor mijn nichtje & man die hun 2 jarig huwelijk vierden, echter toen ze om 16.00 koffie met gebak wilden eten was zo bijna alles op... dus zeer weinig keuze. Dus eigenlijk raar een ticket met koffie & gebak... die je m8sschien niet kunt krijgen. Dat vond ik erg sneu om te horen....
R
Roland
1 beoordelingen1 beoordelingen
januari 13, 2020
redelijk goed
E
Erwin
5 beoordelingen4 beoordelingen
januari 9, 2020
Vriendelijk.
K
Kees
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 5, 2019
Een bijzonder leuk uitstapje. Het vereist wel mooi weer voor een goed uitzicht.
J
Joke
2 beoordelingen1 beoordelingen
september 23, 2019
Was echt leuk !
Z
Zeynep
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 10, 2019
Super!!
S
sonja
3 beoordelingen2 beoordelingen
juli 27, 2019
Uitstekend
N
n
3 beoordelingen2 beoordelingen
juli 27, 2019
De receptie twijfelt mijn tickets.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Een hoge mast ‘beklimmen’ is een spannende manier om een stad eens van een andere kant te bekijken zonder dat je ondersteboven aan het bagagerek van een toerbus hoeft te hangen. Stijg boven jezelf uit in de Euromast.

Kies uit 4 opties

  • € 23,99 voor entree Euromast + koffie of thee met gebak voor 2 personen
  • € 47,99 voor entree Euromast + koffie of thee met gebak voor 4 personen
  • € 71,99 voor entree Euromast + koffie of thee met gebak voor 6 personen
  • € 96 voor entree Euromast + koffie of thee met gebak voor 8 personen

Geniet van een fenomenaal 360º uitzicht op 185 meter hoogte en kijk uit over havenstad Rotterdam. Zelfs de lift die je naar boven brengt is al een ervaring op zich. Deze “Euroscoop” is een roterende glazen lift en bij helder weer kan je tot 30 kilometer ver kijken. Wanneer je na afloop weer met beide benen op de grond staat, staat er in restaurant Deli - op de begane grond - een kop koffie of thee voor je klaar, en om het helemaal compleet te maken krijg je er ook nog een gebakje bij.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen, landelijke schoolvakanties, Valentijnsdag en moederdag).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, toon je afgedrukte groupon bij aankomst.
Meer info: koffie/thee en gebak worden geserveerd van 10.00-18.00 uur in restaurant Deli op de begane grond. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Euromast

Euromast werd destijds gebouwd als een Rotterdams landmark naar aanleiding van de Floriade en is momenteel een van de hoogste gebouwen van Nederland. Je kan in het kraaiennest terecht voor een luxueuze lunch of diner, een overnachting in de toren of abseilen. Het is ook een uitgelezen plaats voor evenementen.

Rotterdam

Een van de grootste pluspunten is misschien wel dat je een fenomenaal uitzicht hebt op de imposante skyline en haven van Rotterdam. En met de tram om de hoek ben je in een oogwenk in het bruisende centrum van de Maasstad. Rotterdam heeft veel te bieden op het gebied van kunst, cultuur en amusement. Bezoek Diergaarde Blijdorp, bezichtig de Erasmusbrug en de Kubuswoningen of ga uitgebreid shoppen in het centrum.