Categorieën
Geen nieuwe meldingen

7 locaties

Paintball of airsoft voor 4-8 personen bij Eventsbakery op 7 locaties in Nederland

Kies optie
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Paintballen met verfkogels in een arena waar het ieder voor zich is, of Airsoft spelen in teams tegen elkaar met plastic balletjes.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
Stella
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 19, 2021
Erg goed, vriendelijk personeel, goed uitleg.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 21, 2021
Slecht bedrijf. Je betaald een hoop en krijgt zeer weinig en slechte kwaliteit. Auto's kapot, half uur stil gestaan erdoor en geen compensatie. Enkel dat we een tijdje langer door konden gaan, maar met kapotte auto's schiet dat natuurlijk niet op! Ik kan dit bedrijf zeker niet aanbevelen!!
G
Guest
1 beoordelingen2 beoordelingen
juli 2, 2021
Pas op want je kan niet voor een goedkope meerprijs extra balletjes kan kopen, hoewel dit wel op 3 verschillende sites stond aangegeven waaronder op fundustry, eventsbakery en bij de groupon zelf. Eenmaal op locatie krijg je namelijk te horen dat zij er niks mee te maken hebben en dat je alleen wat balletjes bij kan kopen voor 30 euro per persoon. Natuurlijk, wij snappen dat het een goedkope bon is en we al bijna gratis kunnen paintballen maar zet er dan niet bij dat je voor 10 euro 100 extra ballen p.p. kan kopen. Houd hier dus rekening mee als boekt!
I
Irisnuttige reviewer
7 beoordelingen4 beoordelingen
oktober 14, 2020
Was super leuke spel begeleiding. En weer een toffe belevenis kamer. We hebben er nu 2 gedaan. The Classroom en Wanna Play 👌🏽
S
Sebastiaan
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 14, 2020
Rommelig ontvangst, begonnen te laat en moest zelf achter juiste registratie aan (achteraf). Verder prima instructies.
V
Van
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 28, 2020
Vriendelijke mensen, leuke leerzame anti slipcursus

Over deze deal

Kinderen willen nog wel eens oorlogje spelen, en als volwassene willen we dat ook nog wel eens. Ren rond en roep zoveel ‘pauw pauw’ als je wil met Paintball of Airsoft.

Kies uit 3 opties

  • € 9,99 voor Paintball of Airsoft voor 4 personen (waarde € 91,80)
  • € 12,99 voor Paintball of Airsoft voor 6 personen (waarde € 137,70)
  • € 14,99 voor Paintball of Airsoft voor 8 personen (waarde € 183,60)

Paintball
Je krijgt eerst een instructie en al het benodigde materiaal uitgereikt: bril of masker, overall en 50 kogels. Daarna kan het spektakel beginnen en is het 2,5 uur lang ‘verfoorlog’. De arena staat vol handige schuilplaatsen zoals een zeilschip, enorme tractorbanden, autowrakken en een uitkijkpost.

Airsoft
Airsoft brengt Paintball tot een hoger niveau. Airsoft is een militair spel waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen in spannende missies. Er wordt gebruik gemaakt van speciale Airsoft-wapens. Je schiet bij Airsoft met plastic balletjes van 6 mm (BB’s).

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online op http://gr.pn/29eWuLc, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimum leeftijd: 18 jaar. Bij Paintball inclusief 50 kogels p.p. Bij Airsoft inclusief 75 kogels p.p. Airsoft alleen mogelijk op locaties Ermelo, Ewijk, Rotterdam en Antwerpen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Eventsbakery

Bij Eventsbakery kunnen ondernemende mensen door het hele land hun hart ophalen met o.a. paintball, quad-tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Met een breed assortiment aan sport- en spelactiviteiten zit er voor elke groep wel een leuk uitje in. Of je nu iets wil doen met collega's, klasgenoten, familie, vrienden of een (vrijgezellen)feest, Eventsbakery denkt graag mee over arrangementen op maat. Je vindt ze door heel Nederland.