Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

2 locaties

Leer je auto beheersen met driftcursussen bij Eventsbakery in Eindhoven en Gouda

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Kies voor een basiscursus of voor een uitgebreidere versie en leer o.a. stuurbeheersing, driften op glad wegdek en zit- en stuurhouding.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 2, 2021
super service, wij konden niet binnen de 3 maanden dus ze hebben de bon voor ons verlengd!
I
Irishelpful reviewer
7 beoordelingen4 beoordelingen
oktober 14, 2020
Was super leuke spel begeleiding. En weer een toffe belevenis kamer. We hebben er nu 2 gedaan. The Classroom en Wanna Play 👌🏽
S
Sebastiaan
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 14, 2020
Rommelig ontvangst, begonnen te laat en moest zelf achter juiste registratie aan (achteraf). Verder prima instructies.
V
Van
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 28, 2020
Vriendelijke mensen, leuke leerzame anti slipcursus
R
René
2 beoordelingen2 beoordelingen
juni 14, 2020
De organisatie was matig. Wegens de Corona was de cursus al eens uitgesteld. Op de dag zelf kregen we via een mailtje te horen, dat de cursus die dag niet door ging. Aangezien we toch reeds in de buurt waren, gingen we er heen. Wat bleek: de cursus werd gewoon gegeven. Gelukkig konden we nog aansluiten.

Over deze deal

‘De weg onveilig maken’ is een gezegde dat veel wordt gebruikt op een leuke manier, maar in de praktijk valt er weinig te lachen als het onveilig op de weg is. Leer hoe je jezelf veilig kan stellen tijdens onveilige verkeerssituaties tijdens een driftcursus van Eventsbakery.

Kies uit 3 opties

  • € 69,99 voor een basis driftcursus van 1 uur (waarde € 149)
  • € 89,99 voor een uitgebreide driftcursus van 2 uur (waarde € 199)
  • € 99,99 voor een extreme driftcursus van 3 uur (waarde € 239)

Na een theorieles waarin je de basis van het driften krijgt uitgelegd stap je in de auto om te beginnen. Met een snelle auto, een natte oefenbaan en verschillende obstakels leer je in de praktijkcursus alles over de kunst van het driften. Je leert handelen in extreme verkeerssituaties en weersomstandigheden, waardoor je in het vervolg zelfverzekerder achter het stuur zit, maar het geeft natuurlijk ook gewoon een kick om met een razendsnelle auto over het wegdek te sliden.

Onderdelen die aan bod komen

  • Stuurbeheersing
  • Zit- en stuurhouding
  • Powerslide
  • Gaslos-drift
  • Driften op glad wegdek

Het theoretische onderdeel van de cursus duurt ongeveer 30 minuten. In het praktijkonderdeel ga je aan de slag met de opgedane kennis. Je begint met het onderwerp bovenaan de lijst en, afhankelijk van hoe snel je alles oppikt, werk je deze af naar beneden. Kies je voor de basis driftcursus, dan heb je dus een half uur de tijd om zo veel mogelijk te oefenen. Bij de uitgebreide driftcursus heb je 1,5 uur de tijd en bij de extreme driftcursus 2,5 uur.*

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag- en zaterdagavond om 19.00 uur, op basis van beschikbaarheid.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil. Minimumleeftijd: 18 jaar. In het bezit zijn van rijbewijs B is verplicht.
Reserveren: Verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://gr.pn/2jH1i5q met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig op de locaties Eindhoven en Gouda. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Eventsbakery

Bij Eventsbakery kunnen ondernemende mensen door het hele land hun hart ophalen met o.a. paintball, quad-tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Met een breed assortiment aan sport- en spelactiviteiten zit er voor elke groep wel een leuk uitje in. Of je nu iets wil doen met collega's, klasgenoten, familie, vrienden of een (vrijgezellen)feest, Eventsbakery denkt graag mee over arrangementen op maat. Je vindt ze door heel Nederland.