Geen nieuwe meldingen

2 locaties

Leer je auto beheersen met driftcursussen bij Eventsbakery in Eindhoven en Gouda

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 58% korting.
Kies optie

In een Notendop

Kies voor een basiscursus of voor een uitgebreidere versie en leer o.a. stuurbeheersing, driften op glad wegdek en zit- en stuurhouding.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

‘De weg onveilig maken’ is een gezegde dat veel wordt gebruikt op een leuke manier, maar in de praktijk valt er weinig te lachen als het onveilig op de weg is. Leer hoe je jezelf veilig kan stellen tijdens onveilige verkeerssituaties tijdens een driftcursus van Eventsbakery.

Kies uit 3 opties

  • € 69,99 voor een basis driftcursus van 1 uur (waarde € 149)
  • € 89,99 voor een uitgebreide driftcursus van 2 uur (waarde € 199)
  • € 99,99 voor een extreme driftcursus van 3 uur (waarde € 239)

Na een theorieles waarin je de basis van het driften krijgt uitgelegd stap je in de auto om te beginnen. Met een snelle auto, een natte oefenbaan en verschillende obstakels leer je in de praktijkcursus alles over de kunst van het driften. Je leert handelen in extreme verkeerssituaties en weersomstandigheden, waardoor je in het vervolg zelfverzekerder achter het stuur zit, maar het geeft natuurlijk ook gewoon een kick om met een razendsnelle auto over het wegdek te sliden.

Onderdelen die aan bod komen

  • Stuurbeheersing
  • Zit- en stuurhouding
  • Powerslide
  • Gaslos-drift
  • Driften op glad wegdek

Het theoretische onderdeel van de cursus duurt ongeveer 30 minuten. In het praktijkonderdeel ga je aan de slag met de opgedane kennis. Je begint met het onderwerp bovenaan de lijst en, afhankelijk van hoe snel je alles oppikt, werk je deze af naar beneden. Kies je voor de basis driftcursus, dan heb je dus een half uur de tijd om zo veel mogelijk te oefenen. Bij de uitgebreide driftcursus heb je 1,5 uur de tijd en bij de extreme driftcursus 2,5 uur.*

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag- en zaterdagavond om 19.00 uur, op basis van beschikbaarheid.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil. Minimumleeftijd: 18 jaar. In het bezit zijn van rijbewijs B is verplicht.
Reserveren: Verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://gr.pn/2jH1i5q met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig op de locaties Eindhoven en Gouda. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Eventsbakery

Bij Eventsbakery kunnen ondernemende mensen door het hele land hun hart ophalen met o.a. paintball, quad-tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Met een breed assortiment aan sport- en spelactiviteiten zit er voor elke groep wel een leuk uitje in. Of je nu iets wil doen met collega's, klasgenoten, familie, vrienden of een (vrijgezellen)feest, Eventsbakery denkt graag mee over arrangementen op maat. Je vindt ze door heel Nederland.

Eventsbakery

Sport of buitenactiviteit, Racen