Geen nieuwe meldingen

Experience Events Slipcursus Wens Key-NL

4 locaties

Slipcursus van een uur, naar keuze met Kart Experience, bij Slipcursus Wens

90+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Tijdens de slipcursus leer je de controle over je wagen te houden als je gaat slippen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 39 voor 1 uur durende slipcursus voor 1 persoon (waarde € 79)
  • € 78 voor 1 uur durende slipcursus voor 2 personen (waarde € 158)
  • € 49 voor 1 uur durende slipcursus en Kart Experience voor 1 persoon (waarde € 99)
  • € 98 voor 1 uur durende slipcursus en Kart Experience 2 personen (waarde € 198)

De slipcursus start met een portie theorie, waarbij je de verschillende slipoefeningen doorneemt voor je achter het stuur van de auto kruipt. Daarna zet je de aangeleerde oefeningen in de praktijk om met je medecursisten in de lesauto’s. Je leert een correcte noodstop maken, en hoe je efficiënt je achterwielen corrigeert tijdens zo’n manoeuvre.

Na de cursus kan je, als je in Poeldijk rijdt, ook nog een heat gaan karten. Hier mag je 10 minuten lang over een baan van 1,3 kilometer lang en met 25 bochten scheuren. Geef verkwistend gas en houd je kart in de scherpe bochten onder controle.

Slipcursus Wens

Bij Slipcursus Wens leer je de basis van voertuigbeheersing tijdens noodsituaties aan de hand van diverse slipcursussen. Je kan cursussen boeken naar aanleiding van een bedrijfsevenement, vrijgezellenfeest of andere gelegenheid. Die combineert Slipcursus Wens dan ook met andere activiteiten. Zo kan je er onder meer ook terecht voor helikoptervluchten.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 4 groupons per persoon te gebruiken maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 085 489 7651 , óf via email op info@slipcursuswens.nl óf online op www.slipcursuswens.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: minimumleeftijd 18 jaar. Voor deelname op zaterdag geldt een toeslag van € 20 p.p. Je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B. Voor het karten moet je minstens 1m50 zijn. Deelname aan de slipcursus is alleen mogelijk op de dagen die vooraf geselecteerd zijn door Slipcursuswens. Deze zijn te vinden op [de website](www.slipcursuswens.nl/agenda). De combinatie slipcursus + karten gaat enkel door op de locatie Nieuweweg 57k te Poeldijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Experience Events Slipcursus Wens Key-NL