sluit
V-Day

F45 Frederiksplein

6-8 Frederiksplein, Amsterdam

Intensieve F45-workouts in Amsterdam: 1 maand onbeperkt óf 10 keer trainen bij F45 Frederiksplein

Kies optie

In een Notendop

Ga de strijd aan met de kilo’s en versterk je uithoudingsvermogen én spiermassa tijdens een gezellige training van 45 intensieve minuten.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor 1 maand lidmaatschap (onbeperkt meedoen met F45-lessen) voor 1 persoon (waarde € 165)
  • € 37,99 voor 1 maand lidmaatschap (onbeperkt meedoen met F45-lessen) voor 2 personen (waarde € 330)

  • € 19,99 voor 10 lessen F45 voor 1 persoon (waarde € 200)
  • € 37,99 voor 10 lessen F45 voor 2 personen (waarde € 400)

Ga de strijd aan met de kilo’s en versterk je uithoudingsvermogen én spiermassa tijdens een gezellige training van 45 intensieve minuten. Hier vast een voorproefje van wat je van de workout kan verwachten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor een maand lidmaatschap of 10 proeflessen. Na inwisseling heb je 90 dagen de tijd om je 10 lessen op te maken. Geldig op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op frederiksplein@f45training.nl, o.v.v. Groupon. Daarna krijg je een account waarop je zelf je lessen kan inplannen.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe leden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over F45 Frederiksplein

Aan het gelijknamige plein in het centrum van Amsterdam, tegenover De Nederlandse Bank, vind je F45 Frederiksplein, een sportschool waar leden worden uitgedaagd om zo veel mogelijk resultaat uit elke training te halen. De F45-training heeft als doel uithoudingsvermogen en spiermassa te kweken in elke spier van je lichaam en laat zich het best omschrijven als een combinatie van High Intensity Interval-training (HIIT), Circuit-training en Functionele training. De workouts zijn ook erg geschikt om in te zetten bij je battle tegen ongewenste kilootjes. De groepslessen duren 45 intensieve minuten per keer.