Geen nieuwe meldingen

FGsport

Bilderdijkstraat 62, Den Bosch

Een sportabonnement naar keuze voor 3 maanden en/of afslankbegeleiding + personal training bij FG Sport

Kies optie

In een Notendop

Bij FGsport kies je uit Bokszak-training, TRX-training, 360 Circuit-training, Kick 4 Fun of voor afslankbegeleiding + personal training.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 29,99 voor een sportabonnement naar keuze voor 3 maanden voor 1 persoon (waarde € 105)
  • € 54,99 voor een sportabonnement naar keuze voor 3 maanden voor 2 personen (waarde € 210)
  • € 34,50 voor 2 maanden afslankbegeleiding incl. 2x personal training per week voor 1 persoon (waarde € 120)
  • € 64,50 voor 2 maanden afslankbegeleiding incl. 2x personal training per week voor 2 personen (waarde € 240)

Bij FGsport kies je uit de volgende sportabonnementen: Bokszak-training, TRX-training, 360 Circuit-training, Kick 4 Fun of voor afslankbegeleiding + personal training

Bokszak-training

Op bokszakken worden verschillende boks en traptechnieken geoefend vanuit de kickbokssport. In duovorm zal je uitgedaagd worden om de verschillende stoot- en trapcombinaties uit te voeren. Tussendoor doe je krachtoefeningen met als doel je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen.

TRX-training

Train je spieren en zorg voor een ‘rock-solid core’ tijdens trainingen met de TRX Suspension Trainer. De training is geschikt voor sporters van allerlei niveaus, omdat je gebruik maakt van je eigen gewicht. Je traint 1 x per week.

Circuit-training

Circuit training focust zich op snelheid, kracht en uithoudingsvermogen. Je traint met niets anders dan met je eigen lichaam op een zeer intensieve manier. In drie minuten voer je diverse oefeningen en daarna krijg je 1 minuut rust. Je traint 1 x per week.

Afslankbegeleiding + personal training

Het individuele programma is gebaseerd op drie pijlers: beweging, voedingsadvies en coaching. Afvallen onder persoonlijke begeleiding betekent dat je je oude, ongezonde eetgedrag afleert en nieuwe gedragingen aanleert. Met een personal coach wordt een realistisch doel voor je gewicht bepaald en het tempo waarin je dit zal bereiken. Je personal coach helpt je effectief af te vallen en ook op lange termijn op gewicht te blijven.

Kick 4 Fun

Je maakt boks- en traptechnieken op muziek zonder sparringpartner en zonder lichamelijk contact. Deze aanstekelijke, intensieve training doe je om vet te verliezen, je spieren te verstevigen en je conditie te verbeteren en vooral om het naar je zin te hebben terwijl je al je negatieve energie en stress op een lekkere manier kwijt raakt.

FGsport

Doelgerichte training om het ‘‘beste uit je lichaam te halen’’ - dat is wat FGsport voor je kan betekenen. De lessen zijn gericht op verbetering van je conditie en het versterken van je spieren. Variatie is daarbij het sleutelwoord. Wat dacht je van Kick4fun, de 360 circuit training, de bokszaktraining of de TRX-training. Wil je afvallen? Dan kan FGsport een persoonlijk programma voor je opstellen.

Fine Print

Geldigheid: wissel je groupon binnen 6 maanden vanaf het moment van aankoop in. Vanaf dat moment heb je respectievelijk 2 of 3 maanden (afhankelijk van de gekozen optie) om gebruik te maken van je groupon op dinsdag en donderdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@fgsport.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: lessen annuleer je minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt je les.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe leden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over FGsport