Geen nieuwe meldingen

Rijnstraat 76, Amsterdam

Rivierenbuurt: reparaties voor iPhone 5 t/m iPhone 7 Plus bij FixitNU in Amsterdam

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 1% korting.
Van
€ 24,99

In een Notendop

Laat je dierbare logische verlenging van je arm - je iPhone - repareren zodat je weer fluitend door het leven kan.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

  • Reparaties voor iPhone-modellen 5 tot 7 Plus
  • Laat je scherm repareren of je batterij of camera vervangen
  • Loop van maandag t/m zaterdag binnen bij de zaak in de Rijnstraat
  • Neem contact op met FixitNU voor zekerheid over de reparatietijd

Je telefoon laten repareren in de Rivierenbuurt? Voor vervanging van de batterij, schermreparatie en vervanging van je camera kan je met je iPhone bij FixitNU in de Rijnstraat terecht. Zij weten raad met iPhone 5 t/m 7 Plus en zijn al enige tijd een gevestigde naam voor telefoonreparatie in Amsterdam. Zij kunnen je iPhone repareren met korting en doen dit meestal binnen 60 minuten. Volgens het ‘no cure, no pay’-principe hoef je bij FixitNU in Amsterdam niks te betalen als jouw geliefde toestel niet meer gefixt kan worden. Ook geeft FixitNU 6 maanden reparatiegarantie, wat betekent dat je kosteloos terug kan komen als het gerepareerde onderdeel nog niet naar behoren functioneert.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, neem je afgedrukte groupon mee.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Neem contact op als je wil weten wat de reparatietijd is. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over FixitNU

Bij FixitNU kan je terecht voor het repareren van je smartphone. En of die nu van Nokia, LG, Blackberry, Samsung of Apple is, tussen de 15 en 60 minuten is je 'levenslijn' klaar. De Apple- en ICT-keurmeester gecertificeerde medewerkers staan ook klaar voor computerreparaties. Een schermreparatie levert een klein kadootje op, namelijk een screenprotector ter waarde van 10 euro. Bij FixitNU wordt een 'no cure, no pay'-garantie gehandhaafd, betaal je geen onderzoekskosten en heb je zes maanden garantie op elke reparatie. Je vindt je fix in de Rijnstraat in Zuid, vlakbij het Amstelstation, waar je voor € 0,10 max. 1 uur parkeert.

FixitNU

Elektronica-reparatie, Telefoon-reparatie