Geen nieuwe meldingen

FreeStyle Motion Groningen

Drie uur jumpen met 1-10 personen bij FreeStyle Motion in Groningen

10+ bekeken vandaag
Kies optie
NieuwBoek nu een tijd of later

In een Notendop

Maak een vliegende start, alleen of met een groep, en vlieg 3 uur door de lucht met behulp van enorme trampolines.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Een trampolinepark is uitermate geschikt voor workouts, kinderfeestjes en mensen die liever niet lang vliegen. Zweef, land, zweef, land, zweef, land bij Freestyle Motion in Groningen.

Kies uit 4 opties

  • € 9,99 voor drie uur springen voor 1 persoon (waarde € 24)
  • € 18,99 voor drie uur springen voor 2 personen (waarde € 48)
  • € 37,99 voor drie uur springen voor 4 personen (waarde € 96)
  • € 89,99 voor drie uur springen voor 10 personen (waarde € 240)

Heb je altijd al een gat in de lucht wilde springen, maar weet je niet hoe? Bij FreeStyle Motion Groningen heb je nu 3 uur de kans om deze droom met korting te verwezenlijken. Je kan in je eentje dit puntje op je bucketlist afstrepen, maar het is net zo leuk om dit letterlijke hoogtepunt te vieren met familie of vrienden. Het enige waar je op moet letten als je vrij wil jumpen is dat je minimaal 6 jaar oud bent, kinderen onder de 6 mogen zich ook uitleven maar dan onder begeleiding. Voordat je de verende grond betreedt is het verplicht om gripsokken (€ 2) aan te schaffen én aan te trekken.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: aankoop van gripsokken à € 2 is verplicht. Vanaf 6 jaar mag je vrij springen, kinderen onder de 6 jaar alleen onder begeleiding. Sportkleding is verplicht. Kledingstukken met ritsen, riemen of scherpe elementen zijn niet toegestaan. Sieraden zijn niet toegestaan. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over FreeStyle Motion Groningen

Ten zuidoosten van de stad Groningen is er een plek waar je lopend naar binnen gaat en springend weer naar buiten. De Groningse vestiging van FreeStyle Motion valt in het rijtje met springpaleizen in Nieuw-Vennep, Rotterdam en Heerhugowaard. De trampolines en stootkussens beslaan het grootste gedeelte van de sporthal waar jong en oud op hun eigen manier hun moves kunnen tonen. Hier ren, spring en vlieg je alleen of met je vrienden naar hartenlust uren achter elkaar rond. Dit allemaal onder toeziend oog van getrainde werknemers die een oogje in het zeil houden. Behalve in de rondte springen, koprollen doen en salto's maken kan je ook Disco Springen, waarbij de zaal wordt omgebouwd tot een discotheek.

FreeStyle Motion Groningen

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Trampoline & springkussen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.