Geen nieuwe meldingen

10 of 20 Gillette GII Plus-scheermessen

Gillette GII Plus-scheermessen

€ 11,65
Uitverkocht

In een Notendop

Deze dubbele flexibele scheermessen zijn uitgerust met een comfort-systeem met een smeerstrip, ontworpen om het scheren te verbeteren.

Product-details

  • Dubbel flexibel scheermes om het scheren te verbeteren
  • Comfortsysteem met een smeerstrip met aloë om huidirritatie te verminderen
  • Geschikt voor Gillette GII
  • Beschikbare hoeveelheden: 10 of 20 stuks

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.