Geen nieuwe meldingen

Gillette Venus Swirl-houder met 3 mesjes

Gillette Venus Swirl met 3 mesjes

Kies optie

In een Notendop

De houder met FlexBall-technologie zorgt en voor dat de contouren van het lichaam gevolgd worden en geen haartje wordt overgeslagen.

Product-details

  • Gillette Venus Swirl-houder met 3 mesjes
  • Met FlexBall-technologie om de contouren van het lichaam te volgen
  • Elk mes bestaat uit vijf mesjes voor een extra gladde scheerbeurt
  • De verzorgende gelstrip verzacht de huid al tijdens het scheren
  • De kop en houder zijn flexibel om ook lastige plekken mee te pakken

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.