Geen nieuwe meldingen
Kies optie

In een Notendop

Ga op avontuur in het rariteitenkabinet van Ripley’s Believe It or Not en vaar door de grachten en waterwegen van de binnenstad.

Over deze deal

Amsterdam blijft een leven lang boeien, en met zoveel dat het bekijken waard is, ga je in deze stad zelden de boot in op zoek naar avontuur. Houd de vaart erin met Blue Boat Company.

Kies uit 4 opties

  • € 26,99 voor een rondvaart incl. entreeticket voor Ripley’s - geldig voor 1 pers.
  • € 52,99 voor een rondvaart incl. entreeticket voor Ripley’s - geldig voor 2 pers.
  • € 78,99 voor een rondvaart incl. entreeticket voor Ripley’s - geldig voor 3 pers.
  • € 102,99 voor een rondvaart incl. entreeticket voor Ripley’s - geldig voor 4 pers.

Ripley’s Amsterdam

Beleef het rariteitenkabinet van Ripley’s Amsterdam en kom achter de gekste weetjes. Dit museum op de Dam laat je kennismaken met de intrigerende, vreemde en bijzondere aspecten van het leven. Het interactieve museum is geschikt voor jong en oud en biedt bizarre en ongelooflijke exposities en events.

De rondvaart

Tijdens de 75 minuten durende City Canal Cruise zie je veel van de veelgeroemde highlights van onze hoofdstad. De City Canal Cruise is een aangename manier om (opnieuw) kennis te maken met het mooie “Mokum”. Met Blue Boat Company vaar je door de grachten van Amsterdam met de bekende bezienswaardigheden die de historische stad aan de rivier de Amstel te bieden heeft: de Reguliersgracht met zeven boogbruggen, de Magere Brug over de Amstel, het VOC-schip “Amsterdam” en de haven. Het speciale audiosysteem zorgt ervoor dat je Amsterdam op een geheel originele manier leert kennen.

Vertrektijden rondvaart:

  • Maart t/m oktober: elk half uur tussen 10.00 uur en 18.00 uur
  • November t/m februari: elk uur tussen 10.00 uur en 18.00 uur

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 maart 2018 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, neem je afgedrukte groupon mee.
Meer info: exclusief consumptie. De boten zijn rolstoeltoegankelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Blue Boat Company

Blue Boat Company is de betrouwbare gastheer tijdens veel verschillende sprankelende cruises om Amsterdam te (her)ontdekken. Je zoekt Blue Boat op voor bijvoorbeeld een City Canal Cruise, een Kids Cruise, een Rijksrondvaart, een Hard Rock Burger & Cruise, een Evening Cruise en een Dinner Cruise. En om hun inventiviteit en liefde voor de stad nog verder te illustreren: je kan op de Blue Boat-boten ook dineren en barbecuen.