Heeft u ook altijd Utrecht eens in vogelvlucht willen bekijken? Grijp dan nu uw kans met deze aanbieding van Groupon om te varen met een luchtballon in Utrecht. Bekijk deze geweldige stad vanuit een totaal ander perspectief. Niet alleen kunt u de beroemde Domtoren in al haar glorie bewonderen, ook de weide omgeving van Utrecht is duidelijk te zien. De provincie met haar Utrechtse heuvelrug zorgt voor een grandioos uitzicht vanuit een luchtballon. Vul uw vrije tijd op een originele manier in en ga ballonvaren. Natuurlijk gebeurt dit allemaal onder begeleiding van een ervaren ballonvaarder. Onderweg krijgt u meer informatie over hoe het besturen van een luchtballon in zijn werk gaat, u leert alles over thermiek en krijgt ook meer achtergrondinformatie over Utrecht en haar geschiedenis.

Hoogtevrees verdwijnt als sneeuw voor de zon in deze luchtballon boven Utrecht.

Verwen die speciale vriend of vriendin met een tochtje in een luchtballon boven Utrecht. Zo'n geweldig uitzicht en romantische locatie vergeet je niet snel meer. Maar wees er vliegensvlug bij, want deze aanbieding is maar beperkt geldig. Wilt u geen enkele aanbieding meer aan uw neus voorbij zien vliegen, dan kunt u zich natuurlijk ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Groupon zorgt er dan voor dat u de beste aanbiedingen voor uw vrije tijd elke dag in uw mailbox vindt.

Ontdek de wereld bij Ballonvaart Utrecht!

Er staat weer iets bijzonders voor de deur; je wilt iemand de liefde verklaren, je wilt iemand ten huwelijk vragen of je wilt vieren dat jullie alweer 5 jaar samen zijn. Maar hoe pak je dat eigenlijk aan? Beoordeeld als het meest romantische uitje ooit, maak een ballonvaart! Bij Ballonvaart Utrecht vaar je boven de mooiste landschappen en heb je de prachtigste uitzichten. Dat zijn toch hele geschikte omstandigheden voor een romantisch uitje? Verras je geliefde en kom naar Ballonvaart Utrecht voor een onvergetelijke dag.

Ballonvaart Utrecht nu zeer betaalbaar!

Bij ballonvaarten denk je al snel aan je inkrimpende portemonnee, maar met de kortingsbon van Groupon kun je dat idee volledig achter je laten. Bij Ballonvaart Utrecht wordt jouw uitje wel heel betaalbaar! Ook als je een leuke besteding voor je vrije tijd zoekt en eens wat anders wilt doen dan normaal zit je goed bij Ballonvaart Utrecht. Vaak kom je al snel terecht in de meer gangbare activiteiten voor je vrije tijd, maar als je snel gebruik maakt van deze geweldige aanbieding kan jouw vrije zondag niet meer stuk! Geniet nog van dat laatste mooie zomerweer vanuit de lucht en laat je meevoeren met de wind langs de meest waanzinnige uitzichten. Om toch nog even op het romantische terug te komen; succes gegarandeerd!

Read More