Geen nieuwe meldingen
Kies optie

In een Notendop

Leer en geniet van de Gouden Eeuw, met een bezoek aan Het Scheepvaartmuseum + een rondvaart door de grachten van de Amsterdamse binnenstad.

Over deze deal

Amsterdam blijft een leven lang boeien, en met zoveel dat het bekijken waard is ga je in deze stad zelden de boot in op zoek naar avontuur. Houd de vaart erin met Blue Boat Company.

Kies uit 4 opties

  • € 24,99 voor een rondvaart incl. entreeticket voor het Scheepvaartmuseum - geldig voor 1 persoon
  • € 48,99 voor een rondvaart incl. entreeticket voor het Scheepvaartmuseum - geldig voor 2 personen
  • € 72,99 voor een rondvaart incl. entreeticket voor het Scheepvaartmuseum - geldig voor 3 personen
  • € 96,99 voor een rondvaart incl. entreeticket voor het Scheepvaartmuseum - geldig voor 4 personen

Het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald. In twaalf prikkelende en interactieve tentoonstellingen ontdek je als bezoeker op je eigen manier 500 jaar Nederlandse maritieme geschiedenis. Dit moderne museum is schitterend gelegen in een historisch pand in hartje Amsterdam. Je kan tijdens je bezoek gebruikmaken van de gratis audiotour of deelnemen aan de rondleiding. En je kan met je museumkaartje zeker het achter het museum te bewonderen VOC-schip Amsterdam bezoeken.

Rondvaart

Tijdens de 75 minuten durende City Canal Cruise zie je veel van de highlights van onze hoofdstad. De City Canal Cruise is een aangename manier om kennis te maken met het mooie “Mokum”. Met Blue Boat Company vaar je door de grachten van Amsterdam met de bekende bezienswaardigheden die de historische stad aan de rivier de Amstel te bieden heeft: de Reguliersgracht met zeven boogbruggen, de Magere Brug over de Amstel, het VOC-schip “Amsterdam” en de haven. Het speciale audiosysteem zorgt ervoor dat je Amsterdam op een geheel originele manier leert kennen.

Vertrektijden rondvaart

  • Maart t/m oktober: elk half uur tussen 10.00 uur en 18.00 uur
  • November t/m februari: elk uur tussen 10.00 uur en 18.00 uur

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 maart 2018 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig. Op vertoon van je groupon kan je je tickets (één voor de rondvaart en een entreeticket voor het Scheepsvaartmuseum) ophalen bij de kassa van Blue Boat Company (Stadhouderskade 30).
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De opstapplaats is de steiger voor het Hard Rock Café (ter hoogte van Stadhouderskade 30, 1071 ZD in Amsterdam). Duur rondvaart: 75 minuten en je krijgt een audio guide met 21 talen en een informatieboekje. Exclusief consumpties. De boot is rolstoeltoegankelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Blue Boat Company

Blue Boat Company is de betrouwbare gastheer tijdens veel verschillende sprankelende cruises om Amsterdam te (her)ontdekken. Je zoekt Blue Boat op voor bijvoorbeeld een City Canal Cruise, een Kids Cruise, een Rijksrondvaart, een Hard Rock Burger & Cruise, een Evening Cruise en een Dinner Cruise. En om hun inventiviteit en liefde voor de stad nog verder te illustreren: je kan op de Blue Boat-boten ook dineren en barbecuen.