sluit
Gebruik code MASSAGE25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Toegangskaarten voor de Bruidsbeurs Limburg in SAM Decorfabriek in Maastricht (vanaf 2 personen)

Kies optie

In een Notendop

Kom alvast lekker wegdromen over je trouwdag met bruidsshows en presentaties van o.a. bruidsjurken, bruidsfotografen, visagisten en dj’s.

Over deze deal

Kies uit 5 opties

  • € 7,50 voor entree voor 2 personen (waarde € 15)
  • € 11 voor entree voor 3 personen (waarde € 22,50)
  • € 14,50 voor entree voor 4 personen (waarde € 30)
  • € 21 voor entree voor 6 personen (waarde € 45)
  • € 27,50 voor entree voor 8 personen (waarde € 60)

Een hele mooie dag samen met de mensen die jij en de liefde van je leven lief hebben. Of, iets ambitieuzer, een onvergetelijke dag. Of nóg ambitieuzer: de mooiste dag van je leven. Wat voor bruiloft je ook nastreeft, inspiratie is altijd welkom. Kom alvast lekker wegdromen op zondag 15 januari 2017.

Bruidsbeurs Limburg

Een hele mooie dag samen met de mensen die jij en de liefde van je leven lief hebben. SAM decorfabriek in Maastricht is dit jaar het aantrekkelijke decor van de grote, veelzijdige Bruidsbeurs Limburg. In de oude fabriek van Mosa beleef je onder meer bruidsshows met bruidsjurken en herenmode. Laat je zinnen bovendien vast prikkelen door andere producten en diensten van mensen die er hun werk van gemaakt hebben om stellen een zo mooi mogelijke trouwdag te bezorgen. Denk aan aanbieders van bruidsjurken, bruidsfotografen, bloemisten met bruidsboeketten, visagisten, dj’s, kappers, bruidstaartenmakers, kostuumleveranciers of exploitanten van trouwlocaties.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Bruidsbeurs Limburg in Maastricht op 15 januari 2017 van 11.00 t/m 16.30 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bruidsbeurs Limburg