sluit
Gebruik code MOBILE en geniet van tot wel 20% extra korting op Lokaal, alleen geldig in de Groupon app! Eindigt vannacht! Uitzonderingen mogelijk.
Onze dealzoekers konden geen deals met vinden in de buurt.
Ze voelen zich daar rot over en hebben daarom voor jou andere deals gevonden om het goed te maken.

Genieten van tropische vissen in het Aquarium Eindhoven

Groupon biedt tickets met korting aan voor het aquarium in Eindhoven. In het aquarium zwemmen zowel tropische, kleurrijke vissen rond als grote, intimiderende haaien en andere grote zeedieren. Doordat u door het aquarium omringd wordt, heeft u de beste beleving van de waterwereld: het lijkt alsof u er middenin bent! Het is ook mogelijk om echt middenin de waterwereld te zwemmen met duikpak en fles na een training in het naastliggende zwembad. Ook heeft het aquarium een eetgelegenheid waar u een maaltijd kunt nuttigen of een kop koffie kunt drinken. U kunt met tickets van Groupon met korting naar het Aquarium Eindhoven voor een leuke dag voor zowel jong als oud!

Met korting naar het Aquarium Eindhoven!

Wilt u graag duiken tussen tropische vissen, maar niet ver reizen? Kom dan naar het Aquarium Eindhoven met een kortingsbon voor het dagarrangement. Er zullen de hele dag leuke activiteiten zijn waaronder een duikles voor beginners in het naastliggende zwembad, een geheel verzorgde lunch en als klapper op de vuurpijl zult u in het aquarium duiken. Ook zal u de tijd krijgen om de vissen van buiten het aquarium te bewonderen en meer over hun natuurlijke leefomgeving te leren. Bezoek snel de website van het aquarium om uw kortingsbonnen op te vragen voor een leuk dagje uit!