Bowling; de ideale activiteit voor jong en oud. Gezellig met een groep vrienden actief bezig zijn in je vrije tijd en genieten van de sfeer die een partijtje bowlen met zich mee brengt. Maar Bowling Eindhoven leent zich ook uitstekend voor een ouderwets gezellig familie onderonsje. Gezellig weer eens met de hele familie bij elkaar. Troef je tegenstanders af met een strike of - met een beetje geluk - een double strike. Onder het genot van een hapje of drankje gaan er hopelijk heel wat pins om. Dat er af en toe een bal in de goot zal belanden, mag de pret niet drukken. Bowlen is niet alleen leuk om te doen. Groupon bewijst met deze aanbieding dat bowlen ook nog eens heel betaalbaar is!

Laat de ballen maar rollen met Bowling Eindhoven

Zoals bekend is Groupon de juiste partner als het gaat om aanbiedingen voor jouw vrije tijd. Ook dit keer hebben wij weer ons best gedaan en komen met een actief aanbod. Kies voor Bowling Eindhoven en trommel vrienden, familie of collega's op en trek de bowlingschoenen aan. Een hapje en een drankje en een sportieve activiteit zijn de basis van een geslaagd uitje. Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is de gezelligheid! Aarzel dus niet langer en grijp deze kans. Wordt het een spare, strike of misschien wel een Turkey?

In uw vrije tijd naar bowlingbaan Eindhoven

Wilt u eens wat anders dan een etentje, een borrel of een fietstocht met uw vrienden of familie? Organiseert u een uitje voor uw collega's maar hebt u rekening te houden met allerlei wensen en eisen, die iets origineels bijna onmogelijk maken? Of bent u voor uzelf op zoek naar een fijne actieve hobby, zonder dat u zich direct moet afpeigeren op een sportveld? Hebt u eigenlijk al wel eens gedacht aan bowling? Bowlingbaan Eindhoven biedt u allerlei arrangementen voor een leuke dag of een gezellige avond. Gaat het u enkel om de sport of wilt u er een feest van maken? Bowlingbaan Eindhoven regelt het voor u!

Kies uw arrangement bij bowlingbaan Eindhoven

Bowlingbaan Eindhoven biedt u verschillende arrangementen die uw dagje of avondje bowlen zeker tot een succes zullen maken. Hapjes, drankjes, muziek en verlichting? In Eindhoven vormen deze zaken geen enkel probleem. U kunt de volledige organisatie van uw familiedag of personeelsuitje aan de bowlingbaan overlaten, zodat u zelf optimaal kunt genieten van de aanwezigheid van uw dierbaren, van de heerlijke versnaperingen en natuurlijk van het bowlingspel. En voelt u zich een beetje onzeker over uw capaciteiten? Bij bowlingbaan Eindhoven kunt u in uw vrije tijd bowlinglessen volgen! Zo blaast u binnen de kortste tijd iedereen van de baan af!

Lees verder