Geen nieuwe meldingen

1 of 2 halswarmers

Halswarmer

€ 22,99
€ 8,49
63% korting

In een Notendop

Deze halswarmer is handig voor skiën, snowboarden, paardrijden, fietsen, motorrijden, mountainbiken en allerlei andere outdoor sporten.

Product-details

  • Materiaal: 60% katoen, 40% acryl
  • Twee lagen voor warmte, blokkeren de wind en is zeer zacht en comfortabel, sneldrogend, goede zweetopname, comfortabel
  • Machinewas
  • Wasvoorschrift: de beste manier is om met de hand te wassen onder de 30 graden. Als je de halswarmer in de machine wil wassen, doe hem dan in een waszak, zodat hij niet verweven raakt met andere kleding
  • Afmetingen: 46 x 24 cm

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen).
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.