sluit
TTD Launch

Eeterij & Tapperij ‘t Ambacht

Dorpsstraat 125, Hendrik-Ido-Ambacht

Afhalen: halve of hele kip van 't spit met kruiden naar keuze + verse friet bij Eeterij & Tapperij ‘t Ambacht

Kies optie
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Haal gekruide kip van het spit en een portie verse friet met mayonaise om thuis van te smullen met je familie of vrienden.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Kip van het spit met kruiden naar keuze
  • Ga voor traditioneel gekruid, Koreaans gekruid of speciale kruiden van ‘t Ambacht
  • Kies voor een halve of een hele kip
  • Bij de kip wordt een portie verse friet met mayonaise geserveerd
  • Je mag zoveel kippen afhalen als je wil

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 0786 814 899. Je kan meerdere groupons per persoon gebruiken en cadeau doen. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties. De 14-dagen annuleringstermijn is niet van toepassing op geboekte vouchers. Reserveringen kunnen tot 24 uur vóór de afspraak gewijzigd of geannuleerd wirden. Er is géén restitutie meer mogelijk na deze annulering / wijzigingsperiode. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Eeterij & Tapperij ‘t Ambacht

Eeterij & Tapperij ’t Ambacht is een gezellig café in het centrum van Hendrik-Ido-Ambacht, tussen Rotterdam en Dordrecht. Door de uitgebreide kaart kan je hier groots en gevarieerd eten. En de kaart varieert ook nog regelmatig, waardoor terugkomen zeker loont. 't Ambacht beschikt verder over een bar, waar je gezellig een drankje kan nuttigen. En bovendien over een terras aan het water waar je van de zon kan genieten of één van de sloepen kan pakken voor een tochtje over het water. Kortom, een uitvalsbasis voor een gezellige aangelegenheid met vrienden en/of familie.