Geen nieuwe meldingen

Handspinner met lippenbalsem

Handspinner met lippenbalsem

€ 17,34
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze handspinner is bedoeld om verveling te verdrijven en tegelijkertijd de lippen te hydrateren dankzij de balsems op de uiteinden.

Product-details

  • Handspinner met lippenbalsems met fruitsmaak aan het uiteinde van elk van de 3 mesjes
  • Beschikbare kleuren: rood, geel, paars, roségoud, goud
  • Productafmetingen: 15 x 10 x 5 cm

Ingrediënten van de balsems: minerale olie, polybuteen, ethylhexylpalmitaat, Euphorbia Cerifera (Candelilla) was, synthetische was, Copernicia Cerifera (Carnauba) was, ozokeriet, vaseline, natriumsacharine, parfum, fenoxyethanol

Deal-Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.