sluit
TTD Launch

Amsterdam Boat Cruises

Kattenburgerplein 1, Amsterdam

Havencruise met Amsterdam Boat Cruises inclusief entreeticket Scheepvaartmuseum Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Deze nautische deal vertelt het verhaal van de 4e zeehaven van Europa; je beleeft het met een rondvaart en duikt daarna de geschiedenis in.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Havencruise met Amsterdam Boat Cruises inclusief entreeticket Scheepvaartmuseum
  • De opstap- en afmeerplaats is het Scheepvaartmuseum, Kattenburgerplein 1
  • De havencruise wordt uitgevoerd met een schip met bovendek
  • De cruise is van 11.30 tot 14.00 uur
  • Je kan je museumbezoek ervoor of erna plannen
  • Kleintjes van maximaal 1 jaar mogen gratis mee aan boord

Deal-Voorwaarden

Zorg dat je minimaal 15 minuten voor het afgesproken tijdstip aanwezig bent. Verplicht online reserveren op amsterdamboatcruises.nl/rondvaarttocht/varen-haven-scheepvaartmuseum. Niet geldig op feestdagen. Vertreklocatie: Scheepvaartmuseum, Kattenburgerplein 1. Eindpunt: Scheepvaartmuseum, Kattenburgerplein 1. Annuleren kan tot minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Bijkomende kosten: € 1,50 p.p. voor RVM belasting. Gratis entree voor kinderen onder de 2 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 03/11/2022.

Over Amsterdam Boat Cruises

Amsterdam Boat Cruises neemt je mee door de eeuwenoude geschiedenis van de Amsterdamse haven en geeft je een uniek kijkje in één van Nederlands belangrijkste havengebieden. Je ontdekt het verleden, dat helemaal teruggaat naar de VOC, en leert over het heden en de toekomst terwijl je langs grote zeeschepen vaart. En kan je geen genoeg krijgen van Nederland vanaf het water, dan kan je ook voor een langere boottocht kiezen en bijvoorbeeld de Zaanse Schans ontdekken. Amsterdam Boat Cruises heeft altijd een kleine kaart met hapjes en drankjes aan boord, voor als je zin hebt in een versnapering op het dek.