Geen nieuwe meldingen

5 of 10 sportlessen naar keuze bij B-Fit Culemborg & Kickboxing Kartal

Resterende tijd beperkt!
1 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Met deze rittenkaart kan je 5 of 10 keer vrij trainen of je inschrijven voor een van de vele ‘workouts’ die er gegeven worden.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 9,99 voor een 5-rittenkaart
  • € 19,99 voor een 10-rittenkaart

Met deze rittenkaart kan je 5 of 10 keer vrij trainen of je inschrijven voor een van de vele ‘workouts’ die er gegeven worden. Je rittenkaart is geldig voor de volgende lessen:

  • Funxtion workout
  • Power hour
  • Indoor bootcamp
  • Funxtion workshop
  • Starters kickbox training

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Na inwisseling is je voucher nog 3 maanden geldig.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: Verplicht van tevoren online via het contactformulier op http://b-fitculemborg.nl/ onderaan de pagina, op basis van beschikbaarheid met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Geldig voor alle lessen op het trainingsrooster. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over B-Fit Culemborg & Kickboxing Kartal

B-Fit Culemborg & Kickboxing Kartal is onderdeel van Healthcenter en opgezet door 3 enthousiaste trainers die met verschillende oefeningen proberen het maximale uit jou te halen, met als doel je weer fit en energiek te laten voelen. Ze willen dit bereiken aan de hand van drie hoofdelementen die in elke training weer naar voren komen, te weten: intervaltraining (conditie), spieruithoudingsvermogen (kracht) en core-stabiliteits training (buik en rug). Zowel in je keuzes als tijdens de trainingen heb je alle bewegingsvrijheid, je kiest zelf namelijk welke van de vele georganiseerde 'workouts' je wilt volgen, of dat je het heft in eigen hand neemt met een vrije training.

B-Fit Culemborg & Kickboxing Kartal

Sportschool, Fitnessles, Bootcamp
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.