Geen nieuwe meldingen

B-Fit Culemborg & Kickboxing Kartal

Parallelweg West 13, Culemborg

5 of 10 sportlessen naar keuze bij B-Fit Culemborg & Kickboxing Kartal

Kies optie

In een Notendop

Met deze rittenkaart kan je 5 of 10 keer vrij trainen of je inschrijven voor een van de vele ‘workouts’ die er gegeven worden.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 9,99 voor een 5-rittenkaart
  • € 19,99 voor een 10-rittenkaart

Met deze rittenkaart kan je 5 of 10 keer vrij trainen of je inschrijven voor een van de vele ‘workouts’ die er gegeven worden. Je rittenkaart is geldig voor de volgende lessen:

  • Funxtion workout
  • Power hour
  • Indoor bootcamp
  • Funxtion workshop
  • Starters kickbox training

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Na inwisseling is je voucher nog 3 maanden geldig.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: Verplicht van tevoren online via het contactformulier op http://b-fitculemborg.nl/ onderaan de pagina, op basis van beschikbaarheid met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Geldig voor alle lessen op het trainingsrooster. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Kickboxing Kartal Culemborg

B-Fit Culemborg & Kickboxing Kartal is onderdeel van Healthcenter en is opgezet door 3 enthousiaste trainers die met verschillende oefeningen proberen het maximale uit jou te halen. Hun doel = jouw doel, namelijk jou weer fit en energiek laten voelen. Ze willen dit bereiken door elke training weer drie cruciale onderdelen terug te laten komen: intervaltraining (conditie), spieruithoudingsvermogen (kracht) en core-stabiliteitstraining (buik en rug). Zowel in je keuzes als tijdens de trainingen heb je alle bewegingsvrijheid, je kiest zelf namelijk welke van de vele georganiseerde workouts je wil volgen, of dat je het heft in eigen hand neemt met een vrije training.