sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.
Onze dealzoekers konden geen deals met vinden in de buurt.
Ze voelen zich daar rot over en hebben daarom voor jou andere deals gevonden om het goed te maken.

Met de kayak genieten van Hilversum en omgeving

Of kajak varen nu ontspannend of net inspannend is, daar durven de meningen nogal eens over verschillen. Wat vast staat, is dat het een avontuurlijke sport is. Wie van water houdt en graag fysieke inspanningen levert, zal deze aanbieding van Groupon helemaal zien zitten. Kajak varen is genieten van de natuur in uw vrije tijd. Het is een milieuvriendelijke manier om u voort te bewegen op het water. Geen last van geluidsoverlast door motoren. Logisch dat Groupon deze aanbieding om uw vrije tijd op een leuke manier door te brengen graag aanbiedt. Met de kayak in Hilversum, het heeft iets aantrekkelijks. Geniet samen van deze aanbieding.

In een kayak door Hilversum: laat deze aanbieding niet aan u voorbijgaan!

Bij een kayak kruipt u in een kleine opening. Wanneer u in dat mangat zit, bent u dus volledig afgesloten van het water. U kan zelfs ondersteboven kantelen zonder dat uw kayak vol water loopt. Beginnelingen wagen zich hier beter niet aan tijdens deze tocht met de kayak vanuit Hilversum. De kayakpeddel, een soort stok met aan beide uiteinden een blad, wordt om beurten aan de linker- en rechterkant van de boot in het water gestoken. Kayakken is een wisselwerking tussen trekken met uw ene arm en duwen met uw andere arm. En dat alles doet u in uw eentje! U merkt het, het is best wel een hele onderneming. Deel deze aanbieding om in een kayak vanuit Hilversum te vertrekken met uw vrienden!