sluit
Gebruik code DUO en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.
Onze dealzoekers konden geen deals met vinden in de buurt.
Ze voelen zich daar rot over en hebben daarom voor jou andere deals gevonden om het goed te maken.

Huur een kayak in Nijmegen!

Nijmegen is één van de oudste steden in Nederland en een geweldige stad om te ontdekken. Maar je kunt de stad nu vanuit een ander perspectief bekijken: vanaf het water! Deze geweldige aanbieding van Groupon geeft je de kans om een kayak in Nijmegen te huren tegen gereduceerd tarief en vanaf het water van de Waal de stad te bezichtigen. De universiteitsstad heeft een rijk verleden, dat teruggaat tot de Romeinen, maar is natuurlijk ook beroemd door de operatie Market Garden aan het eind van de tweede wereldoorlog. Die historie kun je nu vanuit een kayak bewonderen. Nijmegen is een bruisende en gezellige stad en een aanrader om je vrije tijd door te brengen. Dus grijp deze aanbieding aan om meer te weten te komen over de grootste stad van Gelderland.

Altijd al in een kayak in Nijmegen willen zitten?

De oude kern van de stad Nijmegen ligt op de zuidelijke oever van de Waal, één van de vaarroutes van en naar de Duitse industriesteden. Met deze aanbieding zijn er de havens waar je doorheen kunt roeien en natuurlijk de Ooijpolder ten oosten van de stad, een prachtig natuurgebied. Groupon komt met deze prachtige aanbieding om in Nijmegen een kayak tocht te maken en geeft je een betaalbare dagje uit en een prima vrije tijd besteding. Pak deze aanbieding met beide armen aan en roei in een kayak door Nijmegen.