Geen nieuwe meldingen

Herengracht, Muiden

Zondag onder zeil met een dagzeiltocht voor 2, 4 of 8 personen van Hollands Glorie

Tot 72% korting.
Kies optie

In een Notendop

Je zeilt naar het unieke Forteiland Pampus, en komt onderweg langs verschillende interessante bezienswaardigheden.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

‘Voor pampus liggen’ kan betekenen dat je veel te diep in het spreekwoordelijke glaasje hebt gekeken of dat je zoveel hebt gegeten dat je gezelschap je naar huis moet rollen. Hollands Glorie heeft een actieve en leukere variant als het gaat om voor pampus liggen. Vaar tijdens een dagzeiltocht met een driemastklipper naar forteiland Pampus.####Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor Zondag onder zeil met een dagzeiltocht voor 2 personen van Hollands Glorie (waarde € 70)
  • € 38,99 voor Zondag onder zeil met een dagzeiltocht voor 4 personen van Hollands Glorie (waarde € 140)
  • € 76,99 voor Zondag onder zeil met een dagzeiltocht voor 8 personen van Hollands Glorie (waarde € 280)

De zeiljassen hangen losjes om de schouders en de zeemanspetten van afgelopen carnaval zijn opgezet: de stemming zit er goed in. Tussen 10.30 en 10.45 uur stap je aan boord van de lieftallige driemastklipper Sanne Sophia, waar je drankjes en borrelhapjes kan kopen. Vanuit Muiden wordt er koers gezet naar het IJsselmeer. Onderweg passeer je het Muiderslot, het Koninklijke jacht De Groene Draeck en het gestrande piratenschip Elisabeth Smit. Natuurlijk krijg je uitgebreid informatie over het zeilen en kan je, als je dit wil, meehelpen. Rond 14.00 uur lig je voor Pampus. Hier ga je van boord en kan je een rondleiding van een gids krijgen (tegen betaling). Als je genoeg gezien hebt, wordt de zeiltocht vervolgd en vaar je langs mooie plaatsen zoals IJburg, Durgerdam, Lelystad en Muiderberg. Na een enerverende middag kom je tussen 16.00 uur en 16.30 uur weer aan in Muiden.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf moment van aankoop t/m -- op vaardagen, deze kan je online bekijken op http://shop.hollandsglorie.nl/groupon.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief toegangskaart voor Pampus à € 10,50, deze kan aan boord worden gekocht.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren en online op http://shop.hollandsglorie.nl/groupon, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: opstapplaats: Muiden. Vaartijd: 10.30 uur. Exclusief catering en drankjes, het is niet toegestaan om deze zelf mee te brengen. Drankjes zijn tegen contante betaling aan boord te verkrijgen. Het cateringpakket (€ 15 p.p.) kan uiterlijk 72 uur van tevoren besteld worden. Minimaal 40 personen en maximaal 120 personen per tocht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hollands Glorie

Via Hollands Glorie kan je in kleine of grote groepen verschillende vaartochten maken met een klassiek motorschip of traditioneel zeilschip. Je kan kiezen voor een tocht op o.a. de Antonius, de Phoenix of de Johanna Engelina. Met zoveel schepen zit er vast eentje bij waar je een mooie tocht mee wil maken.

Hollands Glorie

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Sport of buitenactiviteit, Zeilen