Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code LOKAAL en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

Bultrugpad 11, Amsterdam

Anti-rimpelbehandeling met PlexR-plasmalift voor een zone naar keuze bij Hollywood4you in Amsterdam-Noord

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Huidverstrakking en huidverjonging zijn het einddoel van deze behandeling waar rimpels in het gezicht het belangrijkste slachtoffer van zijn

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
L
Lea
2 beoordelingen2 beoordelingen
oktober 26, 2020
Echt een geweldige dame die verstand heeft van alles op het gebied van schoonheid. Open en eerlijke communicatie waardoor je weet wat je kunt verwachten. Echt een topper en een aanrader!
H
Helena
7 beoordelingen4 beoordelingen
juli 21, 2020
Super aardig en weet héél goed waar ze het over heeft. No nonsens. Eerlijk en goed advies. Ik vind je top Sandra. Dank je wel!!
H
Heleen
3 beoordelingen3 beoordelingen
juli 9, 2021
Proffesioneel, schoon, vriendelijk, Legt alles uit.
E
Emelio
1 beoordelingen1 beoordelingen
mei 25, 2021
Top behandeling
S
Sorayatop reviewer
15 beoordelingen6 beoordelingen
oktober 20, 2020
Erg goed en geeft veel infor
K
kimtop reviewer
25 beoordelingen15 beoordelingen
september 4, 2020
Lieve vrouw die goed haar vak uitoefent. Legt alles uit en je gaat weer weg met een heerlijk zacht huidje! Wat ik ook erg prettig vond is dat ze geen producten probeert aan je te verkopen wat veel salons doen. Ik kom zeker nog keer terug!
K
Khatija
7 beoordelingen4 beoordelingen
augustus 25, 2020
Zeker een aanrader. Vriendelijke dame met veel kennis. Ze neemt de tijd, en legt stap voor stap uit wat ze gaat doen bij een behandeling.

Over deze deal

  • Anti-rimpelbehandeling met PlexR plasmalift
  • Kies uit: boven- en/of onder-ooglidcorrectie; kraaienpootjes of voorhoofdrimpel; fronsrimpel, wenkbrauw, bovenlip, neusplooi of marionet lijn; wanglijnen; volledige halslift of facelift (neusplooi, wanglijn en oorplooi)
  • Een medisch-cosmetische behandeling die ontwikkeld is om huidverstrakking en huidverjonging mogelijk te maken zonder dat daarbij gesneden wordt
  • Met een apparaatje ter grootte van een forse pen, waar elektrisch geladen plasmadeeltjes uit komen, raakt de huid niet aan, de plasma wel
  • Is ontworpen om overtollige huid puntsgewijs te laten ‘verdampen’ en om huidvezels te laten samentrekken zodat een liftend effect kan optreden

  • Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten
  • In Amsterdam-Noord

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 020 637 4775, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. De salon is gevestigd op de tweede verdieping en alleen per trap bereikbaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hollywood4you

Hollywood4you is de professionele beautysalon aan huis nabij Sportpark Oostzanerwerf in Amsterdam-Noord van gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure, nagelstyliste en kapster Sandra. Zij heeft jaren ervaring en weet dat niet alleen kennis van zaken belangrijk is, maar dat bij een middagje verwennen een persoonlijke benadering net zoveel doet. Gun jezelf individuele aandacht en kom tot rust in deze gezellige salon. Je kan hier je nagels laten voorzien van een nieuw lakje, je haar een kleurtje of nieuw model bezorgen en je huid laten verzorgen, bijvoorbeeld met microdermabrasie. Ook aan beauty is gedacht, bijvoorbeeld met permanente make-up.