Geen nieuwe meldingen

Voorstraat 364, Dordrecht

Acupunctuur of Chinese massage bij Hua Xia Medical Center in Dordrecht

Kies optie

In een Notendop

Pak blokkades in je lichaam aan en laat energie weer op de juiste manier stromen met één of meerdere (combinatie)behandelingen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
R
Rianne
1 beoordelingen1 beoordelingen
mei 20, 2021
beetje rommelig, maar wel erg goede behandeling gehad

Over deze deal

‘Goed in je energie zitten’ kan betekenen dat je de wereld aankan met je lach, dat je moeiteloos de Atlantische Oceaan overzwemt of dat je een fantastische deal hebt gesloten met je energiemaatschappij. Laat je (figuurlijke) energierekening niet te hoog oplopen met een Chinese ontspanningsmassage en/of acupunctuur-sessie bij Hua Xia Medical Center.

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 1 Chinese ontspanningsmassage en/of acupunctuur-sessie (waarde € 55)
  • € 59,99 voor 3 Chinese ontspanningsmassages en/of acupunctuur-sessies (waarde € 165)

Zowel bij de Chinese ontspanningsmassage als bij de acupunctuur-sessie ligt de focus op energie. Beide behandelingen sturen erop aan die energie op de juiste manier door je lichaam te laten stromen en dus om blokkades daarvan te bestrijden. Per behandeling wordt één van de twee behandelmethodes toegepast óf er wordt gewerkt met een combinatie van de twee, afhankelijk van wat bij jouw klachten het beste resultaat kan opleveren.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur en op donderdag ook 's avonds geopend tot 20.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 0786 356 896, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hua Xia Medical Center

Bij dit medisch centrum in Dordrecht staat Chinese geneeskunde centraal. De sfeervolle praktijk, ook wel bekend als Acupunctuur Dordrecht, houdt zich bezig met Chinese kruidentherapie, moxa, cupping, Chinese massagetherapie en acupunctuur. Deze behandelmethoden worden zowel afzonderlijk als in combinatie toegepast.