Geen nieuwe meldingen

Joop! Le Bain Eau de parfum voor dames 75 ml.

Joop! Le Bain dames-EDP 75 ml.

10+ gekocht
10+ gekocht
Uitverkocht

In een Notendop

Deze frisse en aantrekkelijke geur van Joop! met een aangename mix van aromatische ingrediënten kan geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Product-details

  • Topnoten: oranjebloesem, bergamot en citroen
  • Hartnoten: sandelhout, jasmijn, lelietje-van-dalen, ceder en roos
  • Basisnoten: tonkaboon, amber, patchoeli, musk en vanille
  • Inhoud van de fles: 75 ml.
  • Type parfum: eau de parfum

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.