sluit
Gebruik code MASSAGE25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Kids Safety Escape Room

Kwadijkerkoogweg 14c, Purmerend

Familie-escaperoom "The Jungle" of "De Magische Toverkamer" voor 2-8 personen bij Kids Safety Escaperoom in Purmerend

Kies optie
Promotie eindigt in:4 dagen 12:01:03
Meer dan 50 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Red de dieren in The Jungle van de hongersnood of waarschuw de tovenaar in De Magische Toverkamer voordat de heks zijn toverdrank steelt.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

 • Familie-escaperoom naar keuze
 • Voor 2-8 personen
 • Leuk voor met het gezin of als kinderfeestje
 • Los binnen 60 minuten alle puzzels op
 • Er moet minimaal 1 volwassene mee als begeleider
 • Je hebt keuze uit twee kamers:
  • The Jungle (vanaf 6 jaar)
  • Magische Toverkamer ( Leeftijd: vanaf 11 jaar)
 • In The Jungle is het een groene beestenboel
 • Dus kleed je onopvallend in de kleuren van het bos
 • De Magische Toverkamer is glow-in-the-dark
 • Dus draag hier wit voor een magisch effect

The Jungle:

Er is iets geks aan de hand, want er woedt hongersnood in de jungle. De dieren worden steeds zwakker en kunnen zichzelf niet meer redden. Het is dus aan jullie om uit te zoeken wat er gaande is. Als jullie dit niet binnen 60 minuten voor elkaar hebben, is het einde voor de dieren in zicht.

De Magische Toverkamer:

Tovenaar Escapan ontwikkelde een drankje dat mensen jonger maakt en oude heks Anastasia doet er alles aan om dit toverdrankje in handen te krijgen. Aan jullie de taak om de tovenaar binnen 60 minuten vinden, voordat de heks dat doet. Samen met Escapan laten jullie de heks dan voorgoed verdwijnen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop (m.u.v. feestdagen). Afhankelijk van de gekozen optie geldig op maandag t/m vrijdag of zaterdag en zondag.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0654 233 327 of via e-mail op www.kidssafetyescaperoom.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon bij aankomst je groupon op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Kids Safety Escape Room

Deze escaperoom-'hal' vlakbij het Kwadijkerpark in Purmerend beschikt over drie spannende themakamers en is gevestigd op de tweede etage boven Carwash Plus. Bij escaperoom "The Jungle" red je dieren van de hongersnood, bij escaperoom "Glow-in-the-dark" ontsnap je uit een droomwereld en bij escaperoom "De Magische Toverkamer" help je de tovenaar een heks te verslaan. En dat allemaal binnen 60 minuten. Ga samen de strijd aan en kom erachter aan welke vrienden je echt wat hebt als het erop aan komt.