sluit
V-Day

Kukuxumusu handbagagekoffer, inclusief verzending

Kukuxumusu handbagagekoffer

€ 149,90
Uitverkocht

In een Notendop

Deze handbagagekoffer van Kukuxumusu heeft onder andere 4 dubbele zwenkwielen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren naar keuze.

Product-details

Zorg dat je adres en mobiele telefoonnummer op de betaalpagina up-to-date zijn.

Deze deal van Groupon wordt verkocht door DAIMPORT

  • Materiaal: ABS
  • 4 dubbele zwenkwielen
  • Telescopische handgreep met drukknop voor juiste hoogte-instelling
  • Binnenvak met elastische banden
  • Bagage toegestaan ​​in de cabine

De vervoerder neemt mogelijk telefonisch contact met je op voor de bezorging: zorg ervoor dat het telefoonnummer in je Groupon-account up-to-date is.

Deal-Voorwaarden

Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen. Voor levering vragen wij je mobiele telefoonnummer.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Todo Tienda Online van 17-9-2021.
Meer info: Producten verkocht door DAIMPORT S.L. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: gestion@daimport.com. Geregistreerd adres: Ronda Atocha 37, 28012 Madrid, Madrid ES.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.