Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Tot 180 Kurkuma-tabletten van Turmeric 800

Kurkuma-tabletten

200+ gekocht
€ 26
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze Kurkuma-tabletten kunnen helpen bij gewichtsverlies.

Product-details

  • Heeft antibacteriële en antivirale eigenschappen
  • Kan helpen de bloedsuikerspiegel in balans te houden
  • Draagt bij aan de werking van de maag
  • Vervaldatum: 12/07/2020

  • Voedingssupplement op basis van Kurkuma (Curcuma longa L., wortelstok), nuttig voor de gewrichtsfunctie, Kurkuma heeft ook anti-oxiderende eigenschappen en kan bijdragen aan de leverfunctie en spijsvertering
  • Kurkuma wordt traditioneel gebruikt door volksgeneeskunde om ontsteking en gewrichtspijn te verlichten
  • Geelwortel (Curcuma Longa) is een plant met erkende anti-oxiderende eigenschappen, behorend tot de familie van Zinziberaceae wordt het traditioneel gebruikt als specerij en als medicinale plant in de Chinese en Ayurvedische geneeskunde

Hoe te gebruiken?

  • 2 tabletten per dag (behandelingsduur: 2 weken per verpakking)

Ingrediënten

  • Kurkuma wortelstok poeder (Curcuma longa L.); vulstoffen: calciumcarbonaat en microkristallijne cellulose; gepregelatiniseerd zetmeel; antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren en siliciumdioxide

Let op: dit product is een voedingssupplement, geen medicijn, het is niet bedoeld om een ziekte te voorkomen, behandelen, genezen of diagnosticeren.

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.