Geen nieuwe meldingen

Landal Stroombroek

Huur een bowlingbaan voor één of twee uur met 1 tot 8 personen, incl. borrelhapjes bij Landal Stroombroek

Tot 45% korting.
Kies optie
NieuwBoek nu een tijd of later

In een Notendop

Geniet met familie of vrienden van een gezellig potje bowlen op de geheel vernieuwde, moderne banen van Landal Stroombroek.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 1 uur bowlen met 1-8 personen + borrelhapjes (waarde € 35)
  • € 32,99 voor 2 uur bowlen met 1-8 personen + borrelhapjes (waarde € 60)

Bowlen is een nogal aangename bezigheid om met mensen te doen die je leuk vindt. Het is leuk om te doen, je bent niet de héle tijd om te knallen en je hebt bovendien de kans om je dierbaren te spreken in een gezellige, ontspannen (en niettemin competitieve) ambiance. En bowlers streven altijd een ‘perfect game’ na, een sportieve prestatie die te vergelijken is met een hattrick in het voetbal of het tackelen van de scheidsrechter tijdens een potje dammen. Veeg de vloer aan met je tegenstanders tijdens een of twee uur bowlen met maximaal 8 personen. Deze deal is geldig voor 1 baan. Of je nu alleen komt of met z’n achten; de prijs blijft gelijk. Je bowlingsessie is niet compleet zonder borrelhapjes, dus die krijg je er met deze deal ook bij.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag en woensdag t/m zondag tussen 10.00 - 21.00 uur met 20.00 uur als laatste aanvangtijd (m.u.v. landelijke schoolvakanties).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht tot uiterlijk 1 uur van tevoren telefonisch op 0314 399 800, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Maximaal 8 personen per baan. Exclusief drankjes. Let op: door de lengteverloop van een bowling-spel en het wisselen van baan is de zuivere tijd dat je gebruikt maakt van de baan in praktijk ongeveer 55 minuten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Landal Stroombroek

Op het sfeervolle Landal-park Stroombroek in Braamt vind je veel goed verzorgde faciliteiten en de Bowling is daarvan de gezellige blikvanger. In de natuurrijke regio Zutphen-Doetinchem tref je bovendien veel moois aan dat vanuit Stroombroek prima te ontdekken is - denk aan bossen, weilanden, dorpjes, wijngaarden, molens en hier en daar een kasteel. Maar alleen als je de verleidelijke aanblik van 10 strakke pins op een glimmende houten bowlingbaan kan weerstaan natuurlijk.

Landal Stroombroek

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Bowlen, Sport of buitenactiviteit
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.