sluit
Gebruik code BUURT25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.
Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code BUURT25. Ends 6-10.
Code toepassen

In een Notendop

Leer hoe je mensen kan helpen met tegenslagen om te gaan en uitdaging aan te gaan met deze online cursus.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
H
Halima
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
juni 29, 2021
Geweldig
A
Anita
3 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juli 25, 2022
Prima!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
mei 7, 2022
In het cursusmateriaal staan allerlei fouten. Vooral schrijf- en spelfouten, maar helaas ook inhoudelijke. En dat is dan in de stukken waar ik al kennis van had, over het door mij nog te leren kan ik niet oordelen. De kwaliteit is daarom ondermaats. Maar voor de spotprijs die ik er via Groupon voor betaalde wel ok.
C
Chelsey
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 14, 2022
Leuke opleiding. Daarnaast werkt de leeromgeving simpel. De huiswerkopdrachten worden snel nagekeken.
M
Michelle
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
februari 9, 2022
Een week geleden mijn 1e huiswerk ingestuurd maar nog niets gehoord. Nu kan ik dus al niet verder. Als ik elke week een les met huiswerk gedaan moet hebben, dan mag het wel wat sneller nagekeken worden, want zo duurt het een stuk langer.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 39,99 voor een online cursus “Lifecoach” (waarde € 379)
  • € 99,99 voor een online cursus “Lifecoach” - met hulp van een docent (waarde € 449)
  • € 109,99 voor een online cursus “Lifecoach” - met hulp van een docent incl. afsluitend examen (waarde € 518,90)

Leer hoe je mensen kan helpen bij het ontdekken van hun diepste verlangens en hoe ze met tegenslagen en uitdagingen om kunnen gaan. Je krijgt 3 jaar toegang tot het cursusmateriaal, gemiddeld zijn er zo’n 9 maanden nodig om de cursus af te ronden.

In de online cursus “Lifecoach” komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Introductie in Life Coaching - leer wat life coaching inhoudt en op welke gebieden je dit toe kan passen
  • Basis coachingsvaardigheden - leer hoe de structuur een gesprek in elkaar zit en maak kennis met technieken als Luisteren, Samenvatten, Doorvragen (LSD) en het geven van feedback
  • Coachingsvaardigheden voor gevorderden - verdiep je coachingskennis met technieken als provocatief coachen, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Rationeel Emotieve Therapie (RET)
  • Je eigen praktijk starten - doe ondernemersvaardigheden op, leer over beroepsethiek en maak een ondernemingsplan zodat je weet wat er bij komt kijken om een eigen praktijk te starten
  • Marketing - maak kennis met verkooptechnieken die je in kan zetten om je klantenbestand uit te breiden

Voordelen “Hulp van een docent” + openboekexamen

Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Je geeft zelf aan wanneer je de leerstof beheerst en dus klaar bent voor het open-boek-examen. Dan krijg je dit open-boek-examen thuisgestuurd. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en je hebt na ontvangst van het examen 10 dagen de tijd om het te maken.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2023.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail, meld je daarmee uiterlijk 31 januari 2023 aan. Aanmelden doe je op www.laudius.nl/groupon met gebruik van je groupon-code. Na inwisseling van je groupon heb je 36 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius

Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je flexibel en vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten. Al meer dan 40 jaar deelt Laudius kennis en ervaring met studeren door heel Nederland. De cursussen kunnen een verrijking zijn voor je vrije tijd of juist goed aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends en je cv of carrière een boost geven.