Wijnproeverij incl. bijpassende hapjes bij Le Baravin in de Pijp in Amsterdam (vanaf 2 personen)

Tot 51% korting.
Kies optie

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Terwijl de optimist en de pessimist discussiëren of het glas nu halfvol of halfleeg is, drinkt de realist het glas gewoon leeg zodra hij in de gaten krijgt dat het gevuld is met goede wijn. Beëindig een oude filosofische discussie door middel van een wijnproeverij bij Le Baravin.

Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor een wijnproeverij incl. hapjes voor 2 personen (waarde € 50)
  • € 36,99 voor een wijnproeverij incl. hapjes voor 3 personen (waarde € 75)
  • € 48,99 voor een wijnproeverij incl. hapjes voor 4 personen (waarde € 100)

Als een god in Frankrijk leven, dat is maar voor weinigen weggelegd. Maar met deze deal kan je dat gevoel voor even ervaren. In het oude gedeelte van de Pijp dompel je jezelf namelijk letterlijk en figuurlijk onder in weelde. Zet je ingebeelde kroon op en schuif aan in een klein stukje La France op Hollandse bodem

Speciaal voor deze proeverij kiezen de sommeliers per avond de best mogelijke optie voor een glas witte wijn, een glas rode wijn en een glas bubbels (Champagne of Vouvray). Afhankelijk van de geserveerde wijnen worden er bijpassende delicatessen, kazen en andere specialiteiten geserveerd. Geen avond is hetzelfde, maar laat je vooral inspireren door onderstaande samenstelling:

Wijn:

  • Juliénas ‘Les Paquelets’ Eve Rey
  • Gewurtztraminer ‘Cuvée Caroline’
  • Vouvray La Dilettante Méthode Traditionnelle

Hapjes:

  • Mix platter (plank met diverse Franse delicatessen en kazen)
  • Oester

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: de proeverij bestaat uit vleesgerechtjes. Vegetarische gerechtjes zijn niet mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Le Baravin


"Volg je hart", het is een veel gehoorde spreuk, maar wie geeft er daadwerkelijk gehoor aan? Caroline Moisson en Anthony Mariotti in ieder geval wel. Dit moedige Franse koppel besloot na jaren van werken om de handdoek in de ring te gooien en te luisteren naar hun gevoel. Werken ze nu dan niet meer in hun Le Baravin in de Oude Pijp in Amsterdam-Zuid? Zeker wel, en hard ook - maar nu voélt het niet als werken voor ze. Meer dan 100 soorten wijn worden in de eerste wijnbar van onze verre 'zuiderburen' in Amsterdam op verzoek van hun kurk ontdaan en naar eigen smaak gecombineerd met delicatessen als oesters, vlees, slakken en natuurlijk kaas. Van Bourgondië tot Corsica, van Loire tot Bordeaux, elke streek, elke druif is terug te vinden in het ruime aanbod van deze gemoedelijke bar. Laat je adviseren door de twee levensgenieters en ontdek Frankrijk in een glas.

Le Baravin

Brouwerij, wijnmakerij of distilleerderij
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.