Geen nieuwe meldingen

1 of 2 leggings met rokje eraan vast

Legging met rokje

€ 29
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Twee kledingstukken in één met deze roklegging die is ontworpen om tegelijkertijd comfortabel, modern en elegant te zijn.

Product-details

  • Legging met geïntegreerde rok
  • Beschikbare kleuren: zwart en grijs
  • Materiaal: 65% polyester, 30% katoen, 5% elasthaan
  • Mag in de wasmachine

Maattabel:

maat lengte legging (cm)
S 93
M 94
L 94
XL 95

Deal-Voorwaarden

Opgelet, alle bestellingen die zijn geplaatst tussen 13.08.21 en 22.08.21 zullen worden verzonden vanaf 23.08.21. Gedurende deze tijd kunnen er vertragingen optreden bij het beantwoorden van uw vragen.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.