Liefdes- en verzoeningsarmband met roze agaat, incl. verzending

Liefdes- en verzoeningsarmband met roze agaat

20+ gekocht
€ 21,95
€ 6
73% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Agaat is een steen van bescherming, het biedt veiligheid en innerlijke rust om elk moment van het leven met sereniteit te benaderen.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door LG-Expro

  • Diameter kralen: 8 mm
  • Omtrek armband: 19 cm
  • Soort steen: agaat
  • Kleur: roze
  • Steen van liefde en verzoening
  • Verkrijgbaar per 1 of 2 armbanden

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Shop Story van 11-08-2021.
Meer info: Producten verkocht door LG-Expro. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: serviceclients@shop-story.fr. Geregistreerd adres:
8 Rue du Vercors, 26540 Mours Saint Eusèbe, FR.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.