1, 2 of 3 magnetische koorden voor draadloze hoofdtelefoons in kleur naar keuze, inclusief verzendig

Magnetisch koord voor draadloze hoofdtelefoons

€ 16,99
€ 5,40
68% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Dit koord is ontworpen om je draadloze hoofdtelefoon niet kwijt te raken en is gemaakt van zacht en elastisch materiaal.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Deze deal van Groupon wordt verkocht door LG-Expro

  • Verbind de oortelefoons aan elkaar met dit koord
  • Zacht, rubberen, elastisch materiaal
  • Magnetisch
  • Kan helpen om zonder zorgen te joggen of sporten
  • Lengte: ca. 70 cm
  • Gewicht: ca. 5 gr.

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Shop Story van 20.06.2022.
Meer info: Producten verkocht door LG-Expro. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: serviceclients@shop-story.fr. Geregistreerd adres: 8 Rue du Vercors26540 Mours Saint EusèbeFR.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.