Jan van den Berg Sportmasseur

Bremhorst 4, Sint-Oedenrode

Hot stone, klankschaal-, sport- of ontspanningsmassage bij Jan van den Berg Sportmasseur in Sint Oedenrode

Kies optie

In een Notendop

Je hebt de keuze uit een ontspannings- of hot stone-massage of je kiest de droge hammambehandeling in een versie van 60 of 90 minuten.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
M
Monique
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
oktober 3, 2022
Jan is een vriendelijke man en neemt de tijd, hij heeft duidelijk verstand ervan. Voor mij persoonlijk was het niet ontspannend, omdat ik vooral spanningen had en die losgemaakt moesten worden. Er zijn spieren flink aangepakt en hierdoor heb ik wel even spierpijn gehad. Daarna was er een enorme verlichting, dus heel fijn.
H
Hannie
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
oktober 1, 2022
EEN AANRADER. Uitstekende masseur met resultaat. Opladen doe je zeker op de massagetafel van Jan van den Berg. Masseur Jan, die met volle aandacht werkt. Zeer enthousiast en ga graag weer eens terug.
L
Laurie
3 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 25, 2022
Een heel fijne massage. Erna zit alles losser. Ik ben gelijk nog een keer gegaan!
A
Alexander
29 beoordelingen19 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 9, 2021
Goede service en goed advies gegeven aan mijn vrouw.

Over deze deal

 • Massage naar keuze
 • Keuze uit de volgende opties of een combinatie ervan:
  • Ontspanningsmassage
  • Hot stone-massage
  • Klankschaal-massage
  • Sportmassage
 • Een ontspanningsmassage is een rustige massage om vermoeide spieren een welverdiende rust te geven
 • Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius
 • Een klankschaal-massage werkt met diepe trillingen, veroorzaakt door het zachtjes slaan op metalen schalen die op het lichaam geplaatst worden. De bedoeling is dat de trillingen onderhuidse spanningen wegnemen.

 • Een sportmassage is gericht op het stimuleren van de bloedcirculatie van de spieren; deze massage is niet per sé bedoeld voor sporters, maar ook als je last hebt van vastzittende spieren of bijvoorbeeld nek- of hoofdpijnklachten hebt

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Keuze uit de volgende massages of een combinatie ervan: ontspanningsmassage, klankschaalmassage, sportmassage of een hotstone massage. Je voucher is 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Geldig op maandag t/m zaterdag. Niet geldig op feestdagen. Minimaal 24 uur van te voren reserveren via 0651 941 235 of via Whatsapp. Niet geldig icm andere acties. Neem je afgedrukte groupon mee of toon digitaal op je mobiel. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Jan van den Berg Sportmasseur

Jan van den Berg heeft jarenlange ervaring als sportmasseur en kent de knooppunten van de menselijke anatomie dus als zijn broekzak. Om juist deze knoppunten weg te halen, kan je terecht bij zijn praktijk in het pand van FysioFocus en BasicFit in Sint Oedenrode.