In een Notendop
Deze proeverij omvat pronkstukken, zodat je in een uitgebreide lunch proeft wat het team van Michelinchef Smallegange zoal creëert.
Over deze deal
De Zeeuwse kust klinkt als muziek in de oren, een zilte zucht op de tong en Bourgondisch genieten voor de maag. Laat je verbluffen met een lunch-proeverijmenu van Michelinrestaurant Spetters.
Kies uit 4 opties
- € 59,99 voor een lunch-proeverijmenu voor 2 personen (waarde € 88)
- € 89,99 voor een lunch-proeverijmenu voor 3 personen (waarde € 132)
- € 119,99 voor een lunch-proeverijmenu voor 4 personen (waarde € 176)
- € 179,99 voor een lunch-proeverijmenu voor 6 personen (waarde € 264)
Aan de Breskense haven kan je niet alleen fijn uitwaaien, maar ook prima de smaak van Bourgondisch Nederland ervaren. In dit lunchmenu word je gastronomisch verrast met een uitgebreide proeverij van lokale producten die in de keuken zijn omgetoverd tot verfijnde gerechtjes. Gerechtjes als geelvin makreel met ceviche aji amarillo, krokante mais en meloen en Oosterschelde paling met gefruite bloemkool, kervelwortel, jus van boerenkool en vin jaune.
Het menu is als volgt opgebouwd:
- Verleiding - samenstelling van verschillende amuses gepresenteerd als culinaire snacks
- Voorgerecht
- Hoofdgerecht
- Dessert of koffie
Deze proeverij is een kijkje in de keuken van wat het restaurant zoal te bieden heeft, dus verwacht een en al pronkstukken. Bekijk vast het menu om een indruk te krijgen van wat ze er presteren. Uitgebreid dineren? Ook dat is mogelijk bij Restaurant Spetter met dit zesgangenmenu.
Deal-Voorwaarden
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Restaurant Spetters
Aan de Zeeuwse kust in havenplaats Breskens maak je op een spetterende manier kennis met Bourgondisch Nederland. Want chef Laurent Smallegange weet hoe hij lokale producten kan omtoveren tot een verfijnd diner. Al op jonge leeftijd opende hij met gepaste trots Restaurant Spetters, dat in het 25e levensjaar van de chef al bekroond werd met een Michelinster. Dat het keukenteam met deze topchef aan het roer culinair gezien uitzonderlijk presteert blijkt ook uit de 16,5 GaultMillau-punten die het restaurant scoort. Uiteraard voert vis op het Zeeuwse menu de boventoon en verzorgt de witte brigade elke dag spatzuivere gerechten waar de internationale allure en unieke aanpak vanaf spetteren.