Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Ouderkerkerlaan 15, Amstelveen

5 of 10 meditatielessen naar keuze bij MIM Center for Healing in Amstelveen

Kies optie

In een Notendop

Je kan kiezen uit - en afwisselen tussen - zes verschillende meditatielessen, waaronder Chakra Clearing, Aromatherapy en Breathwork.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 5 meditatielessen naar keuze voor 1 persoon (waarde € 65)
  • € 39,99 voor 10 meditatielessen naar keuze voor 1 persoon (waarde € 105)

Je kan kiezen uit - en afwisselen tussen - zes verschillende meditatielessen:

  • Breathwork (45 minuten) - verplaats via ademhaling de focus van je gedachten naar de rest van je wezen om rust te vinden in jezelf.
  • Aromatherapy meditation (45 minuten) - breng je je chakra’s in balans met etherische oliën voor goede energie en een rustige geest.
  • Chakra Clearing (35 minuten) - breng alle chakra’s in je lichaam in balans om je lichaam energie te geven.
  • Intention setting meditation (45 minuten) - leer mediteren door het herhalen van 1 zin of woord, hierdoor ontstaat er een mantra.
  • Rest & Reset (35 minuten) - laat spanning en stress plaatsmaken voor diepe ontspanning (geschikt voor beginnende beoefenaars van meditatie).
  • Kundalini Yoga (60 minuten) - focus op ademhaling met behulp van asana, pranayama, mantra en meditatie om je geest onder controle te krijgen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je eerste les. Na inwisseling heb je nog 12 weken de tijd om de rest van de lessen op te maken. Geldig op maandag t/m vrijdag en zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op reserverenmim@gmail.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Je ontvangt een rittenkaart voor de lessen, deze kaart is persoonsgebonden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over YOGAAmstelveen

De gecertificeerde instructeurs van YOGAAmstelveen laten je graag genieten van allerlei verschillende massages in een veilige, warme omgeving. Je neemt plaats op de massagetafel voor een Ayurvedische massage of voor een ontspannings-, sport- of hotstone-massage. Allemaal met als doel energie aan te wakkeren en rust te vinden in ons drukke dagelijks leven. In de studio aan de Ouderkerkerlaan in Amstelveen worden bovendien lessen Pilates en Mindfulness gegeven én ben je aan het juiste adres voor bepaalde trainingen zoals "Movement class" en "Matwork mix".