sluit
V-Day

My Favorite Clinic

Editiestraat 31 Unit 11, Almere

Figuurcorrigerende behandeling naar keuze: o.a. cavitatie of Brazilian Buttlift bij My Favorite Clinic in Almere

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOCAL20. Eindigt 5-2.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Kies de behandeling die past bij je wensen om je figuur meer definitie te geven in een zone naar keuze, bijvoorbeeld buik, billen of armen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
O
Oprah
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 17, 2022
Mooi en schoon kliniek, makkelijk te bereiken en geweldige service! Eerste keer was een zeer prettige ervaring.
R
Richella
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 16, 2022
Mooie salon met vriendelijk personeel. Behandeling werd goed en professioneel uitgevoerd
A
Aartie
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
oktober 27, 2022
Goede service. Klantvriendelijk en professioneel.
W
widia
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
oktober 25, 2022
Super behandeling gehad, erg professioneel, goede hygiëne en een hele lieve dame die haar vak goed beheerst!

Over deze deal

 • Figuurcorrigerende behandeling naar keuze

 • Je hebt keuze uit vier behandelingen:

  • Anti Cellulite treatment
  • Fat Loss treatment
  • Cavitatie
  • Brazilian Buttlift met vacuümtherapie
 • Kom 1, 3, 5 of 10 keer langs voor een behandeling

 • Koop je meerdere behandelingen, dan moeten deze allemaal binnen een jaar na de eerste behandeling worden opgemaakt

Anti Cellulite treatment (40 min.)

Deze behandeling is gericht op de benen en billen. Allereerst wordt de cellulitis in dit gebied los gemasseerd, waarna met vacuüm-cups de benen en billen worden 'gesculpt'. Dit houdt in dat vetophopingen los gemaakt worden met vacuümkracht. Hiermee wordt aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd, met een strakkere huid als beoogd resultaat. Met Wood Therapy worden houten kralen vervolgens ingezet voor een tweede stevige bindweefselmassage.

Fat Loss treatment (60 min.)

Deze behandeling is gericht op de lovehandles en buik en bestaat uit een combinatie tussen Wood Therapy en cavitatie. Wood Therapy is een stevige bindweefselmassage met houten kralen, waarbij het doel is de huid strakker en steviger te maken. Cavitatie is gericht op het aanpakken van overtollig vet op plekken waar dit lastig verdwijnt. Met untrasone geluidsgolven wordt het vet als het ware los getrild, waardoor aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt en afvalstoffen op natuurlijke wijze het lichaam kunnen verlaten.

Cavitatie (40 min.)

Deze behandeling is gericht op een zone naar keuze: lovehandles, dijen, bovenbenen, buik, rug of armen. Cavitatie is gericht op het aanpakken van overtollig vet op plekken waar dit lastig verdwijnt. Met untrasone geluidsgolven wordt het vet als het ware los getrild, waardoor aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt en afvalstoffen op natuurlijke wijze het lichaam kunnen verlaten.

Brazilian Buttlift met vacuümtherapie (30 min.)

Deze behandeling is gericht op de billen, dijen en bovenbenen. Met vacuümtherapie wordt dit gebied gelift, waardoor aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd wordt. De vacuümtherapie heeft als doel de huid rondom de billen (dijen en bovenbenen) te verstevigen en de billen te liften door met vacuüm-cups volume naar de billen te slepen, met strakkere en vollere billen als beoogd resultaat.

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. De deal is te gebruiken vanaf 5 september 2022. Koop je meerdere behandelingen, dan moeten deze allemaal binnen 12 maanden na de eerste behandeling worden opgemaakt. Je groupon is te gebruiken vanaf 5 september 2022. Minimaal 4 uur van tevoren reserveren telefonisch op 085 004 1992, o.v.v. Groupon. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Let op: geldig voor genoemde behandelingen en niet voor after lipo-massages. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over My Favorite Clinic

My Favorite Clinic in Almere zou zomaar eens jouw favoriete beauty-salon kunnen worden, want je kan hier terecht voor uiteenlopende schone zaken. Zo kan je er terecht voor specialistische behandelingen als fillers, botuline-toxine, laserontharen, wenkbrauw-behandelingen en huidverzorging. Onder de favoriete specialisaties van de salon vallen ook verschillende figuurcorrigerende behandelingen zoals cavitatie, body contouring en vacuümtherapie.