Geen nieuwe meldingen

Set met 2 olijfbomen Olea Europeae, 50 cm hoogte

2x olijfboom, Olea Europeae

Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze olijfboom zal schaduw en een mediterrane sfeer brengen.

Product-details

  • De boom komt uit de oostelijke Middellandse Zee en wordt daar al eeuwenlang geteeld voor zijn olijven
  • Gaat lang mee - kan honderden jaren bereiken
  • Woonkamerplant in pot: diameter 15 cm - hoogte ↕ 50 cm

  • Kan binnen en buiten staan
  • Nederlandse kwaliteit

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.