Geen nieuwe meldingen

1 of 2 onderkin-afslankers met opbergset

Onderkin-afslanker

Tot 83% korting.
410+ gekocht
410+ gekocht
€ 39,90
Niet meer beschikbaar.

In een Notendop

Dit hulpmiddel is ontworpen om een onderkin te verminderen maar kan ook zorgen voor ontspanning.

Product-details

Na verloop van tijd heeft de huid de neiging zich te ontspannen. Net als het lichaam heeft het gezicht oefening nodig om het collageen te produceren dat essentieel is voor het goede gedrag van de cellen. Het overtollige vet dat zich ophoopt kan verminderen door een dagelijkse activiteit. Door de onderkin-afslanker te gebruiken kan de huid strakker worden, helderheid van de huid verbeteren en overtollig vet verdwijnen.

  • Onderkin-afslanker
  • 3 niveaus van weerstand (3 krachtniveau veren)
  • Opbergpakket

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.