Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1 of 2 opvouwbare katoenen slaapzakken met geïntegreerd kussensloop

1 of 2 opvouwbare katoenen slaapzakken met geïntegreerd kussensloop

€ 49,99
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze opvouwbare slaapzak is verkrijgbaar in vier kleuren naar keuze en is ontworpen om praktisch en lichtgewicht te zijn.

Product-details

  • Slaapzak
  • Inclusief ingebouwde kussensloop voor extra comfort
  • Opvouwbaar voor eenvoudig opbergen en vervoeren
  • Afmetingen: 210 x 75 cm
  • Samenstelling: katoen
  • Beschikbare kleuren: paars, cyaanblauw, roze, marineblauw

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.