Geen nieuwe meldingen

marius bauerstraat 233/a, Amsterdam

3 maanden onbeperkt sporten incl. groepslessen + 1 personal training bij Palestra Sports Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Met een persoonlijke benadering verzorgt de personal trainer een trainingsschema op maat, waarmee je 3 maanden onbeperkt aan de slag kan.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Trainen is een puur persoonlijke bezigheid, bedoeld voor jou persoonlijk waarna anderen ook persoonlijk van jou persoonlijk kunnen genieten. Ga persoonlijk drie maanden onbeperkt sporten voor 1 of 2 personen, met hulp van een persoonlijke trainer (1 les) en toegang tot groepslessen en de sauna.

Kies uit twee opties

  • € 49 voor 3 maanden sporten + 1 personal training voor één persoon (waarde € 202,65)
  • € 79 voor 3 maanden sporten + 1 personal training voor twee personen (waarde € 405,30)

Palestra Spots Amsterdam biedt alle sporters een gezellige, ruime en goed gefaciliteerde fitnesszaal om in te trainen en te herstellen. Gedurende een periode van drie maanden kan je hier onbeperkt terecht voor fitness en verschillende groepslessen zoals Zumba, Spinning en Pilates. Hoe en wat je het beste kan doen, krijg je te horen van je personal trainer die je eenmalig zal helpen een trainingsschema op te stellen. Na iedere training is het mogelijk om nog even lekker na te zweten in de sauna, waar je ook onbeperkt in mag.

Wat je moet weten

Geldigheid: verzilver je groupon 3 maanden na aankoop, je abonnement om onbeperkt te sporten is dan 3 maanden geldig.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe leden die nog nooit bij Palestra gesport hebben. Exclusief ledenpas à € 9,50. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijngelden voor alle deals.

Over Palestra Sports Amsterdam

Dit fitness centrum is een exclusieve club met een persoonlijke benadering, waar naast alle sportfaciliteiten ook een wellness-gedeelte aanwezig is, met o.a. pedicure, kapsalon en massage. Er worden groepslessen gegeven en ook de fitnessinstructeurs helpen je het beste uit je training te halen door samen met jou een fitnessplan en sportdoelen op te stellen.