Geen nieuwe meldingen

Pannenkoekenboot

Pannenkoekenboot: rondvaart met onbeperkt oud-Hollandse pannenkoeken eten in Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen

910+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Bekijk 3 van de mooiste steden van Nederland vanaf het water tijdens een rondvaart terwijl je je buik rond eet met pannenkoeken.

Wat je krijgt

  • Rondvaart van 75 minuten met onbeperkt oud-Hollandse pannenkoeken eten
  • Voor 1, 2, 4 of 6 personen
  • Van maandag t/m vrijdag OF op zaterdag en zondag
  • Vaar op ‘t IJ in Amsterdam, de Maas in Rotterdam of de Waal in Nijmegen

  • Keuze uit pannenkoeken met versgebakken spek, met appel en naturel
  • Er zijn ook toppings om de pannenkoeken mee te garneren zoals: kaas, ham, fruit en chocola

Voorwaarden

Geldigheid:vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2020 (m.u.v. feestdagen en schoolvakanties) op doordeweekse vaarten of vaarten in het weekend (afhankelijk van de gekochte groupon).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: voor Amsterdam geldt een vermakelijkheidsretributie van € 0,66 per persoon. Reserveren: verplicht van tevoren online via http://www.pannenkoekenboot.nl/groupon, o.v.v. je groupon-code en controle-code-Groupon.
Annuleren: is niet mogelijk nadat de reservering is voltooid.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig in combinatie met andere acties. Per gekochte groupon kan je één reservering plaatsen. Bij meerdere groupons maak je meerdere reserveringen op dezelfde naam. Exclusief drankjes. Er is een beperkt aantal plaatsen per vaart beschikbaar voor deze actie. Er wordt verwacht dat je 15 minuten van tevoren aanwezig bent. Houd hierbij rekening met extra tijd voor parkeren, de boot vertrekt op tijd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Pannenkoekenboot

Soms worden er zulke mooie combinaties in het leven geroepen dat je je afvraagt waarom je dat zelf niet hebt kunnen bedenken. Zo zijn rondvaren en onbeperkt pannenkoeken 2 dingen die fantastisch samen blijken te gaan. In Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen kan je met de Pannenkoekenboot genieten van een relaxte rondvaart over respectievelijk 't IJ, de Maas en de Waal. Tijdens de rondvaart geniet je van een buffet vol met pannenkoeken en passende versieraccessoires zoals fruit, chocola, kaas of nootjes. Hoeveel pannenkoeken kan jij op in 75 minuten? Het (zeer indrukwekkende) record staat op 15.

Pannenkoekenboot

Sightseeing of tour, Stads- & bezienswaardigheidstocht