Geen nieuwe meldingen

Pelidive Duiksport

Haal je SSI Open Water-duikbrevet bij Pelidive Duiksport in Enschede

Resterende tijd beperkt!
Tot 61% korting.
Kies optie

In een Notendop

Volg een internationaal erkende duikcursus, inclusief theorie en lessen in het zwembad en buitenwater, en ontdek de onderwaterwereld.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 199 voor een volledige SSI Open Water-opleiding voor 1 persoon (waarde € 490)
  • € 379 voor een volledige SSI Open Water-opleiding voor 2 personen (waarde € 980)

In deze cursus leer je de basisprincipes van het duiken. Je begint met de theorie, die je op je eigen tempo via zelfstudie kan leren. Vervolgens ga je in het zwembad verder met de praktijk tijdens 5 zwembadtrainingen, waarbij je onder water comfortabel zal worden met de duikuitrusting en de vaardigheden. Hierna zal je tijdens 5 Open Water duiken alles wat je in het zwembad hebt geleerd kunnen oefenen in een buitenwater, zoals een meer of de zee, onder begeleiding van een instructeur. Na afloop ben je in het bezit van een internationaal erkend duikbrevet.

Voorwaarden

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Na het inwisseling van je groupon heb je 4 maanden de tijd om de overige lessen te volgen.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@pelidive.nl , o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Neem zelf snorkel, bril en vinnen mee. Indien je niet in bezit bent van een mondstuk kan je deze aanschaffen voor € 7,50 en mag je houden na afloop. Minimum leeftijd 12 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Pelidive Duiksport

Op loopafstand van het centrum van Enschede vind je Pelidive Duiksport, één van de oudste duikscholen van Twente. Hier voel je je als een vis in het water voor het behalen van je Open Water SSI of diverse specialty-cursussen, zoals wrakduiken of grotduiken. Kwaliteit en plezier staan hierbij centraal. Ook worden er duiktrips, informatiebijeenkomsten en oefenavonden georganiseerd. Fijn om te weten: Pelidive biedt een slagingsgarantie. Trots melden ze dat ze al meer dan 1500 brevetten hebben uitgeschreven.

Pelidive Duiksport

Sport of buitenactiviteit, Zwemmen, Sport
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.