Het winterseizoen is weer begonnen. Dit betekent dat de schaatsen weer uit het vet kunnen. Wachten op vorst is echter niet nodig. Met de schaatsen in Enschede aanbieding van Groupon kun je namelijk nu al komen schaatsen op de ijsbaan in Enschede. Met de kerstvakantie, en dus veel vrije tijd, in het vooruitzicht is dit een aanbieding die je niet mag laten liggen. Er is zowel een wedstrijdbaan van 400 meter als een kleine baan voor kinderen. Een dagje in Enschede schaatsen is dan ook een ideaal uitje voor het hele gezin. Heb je zelf geen schaatsen? Geen nood, deze kun je in alle soorten en maten voor weinig geld huren. Zo kun je eventueel ook proberen welk soort schaatsen voor jou het meest geschikt zijn. Heb je er al zin in gekregen? Maak dan gebruik van deze aanbieding en kom gezellig schaatsen in Enschede.

Nu met veel korting: schaatsen in Enschede!

Nu de winter weer is begonnen krijg je vast weer zin in schaatsen. Groupon heeft nu een schaatsen in Enschede aanbieding voor jou, waarmee je met flinke korting op de toegangsprijs kunt komen schaatsen op onze gezellige ijsbaan. Het is bijna vakantie, dus heb je binnenkort vast veel vrije tijd. Nodig daarom je vrienden uit en kom lekker schaatsen. Er is altijd een gezellige sfeer met muziek. Heb je trek gekregen of dorst, dan is er een ruime keus aan versnaperingen. Deze aanbieding is van beperkte duur, dus wacht niet te lang!

IJsbaan Enschede, een leuke invulling van je vrije tijd!

Bent u gek op kou? Niet bang om te vallen? En in voor wat avontuur? Dan is deze coupon iets voor u. Bij de ijsbaan Enschede kunt u heerlijk schaatsen over het gladde ijs. Ijsbaan Enschede heeft een grote hal ter beschikking en is de ideale plaats om alle seizoenen toch op het ijs te kunnen zijn. Schaatsen voor plezier, ijshockey, kunstschaatsen of wedstrijd schaatsen, u vindt het er allemaal. Deze coupon is de perfecte gelegenheid voor een leuke middag uit. Alleen, met het gezin of met vrienden, Enschede maakt het mogelijk!

IJsbaan Enschede, plezier voor jong en oud!

Bij ijsbaan Enschede kunt u niet alleen terecht als volwassene. Ook voor kinderen en tieners zijn hier genoeg mogelijkheden. Vrij schaatsen, wedstrijd schaatsen, schaats lessen of een hockeywedstrijd bekijken. Het kan er allemaal. Ook kunt u zich als volwassene of kind op geven voor lessen ijshockey, wedstrijd schaatsen of kunstschaatsen. Zelfs voor de allerkleinsten zijn er al verschillende mogelijkheden betreft lessen. Het is toch geweldig dat u, ondanks het klimaat in Nederland, uw kinderen het hele jaar door kennis kunt laten maken met het ijs. IJsbaan Enschede is een leuke activiteit voor een sportief middag je uit. Een perfecte invulling van uw vrije tijd! Reserveer nu snel bij Groupon uw coupon. U kunt de schaatsen van zolder halen want het schaatsseizoen staat, dankzij de ijsbaan in Enschede, nooit stil!

Lees verder