sluit
TTD Launch

Body Skillz

Maalderij 11, Nieuwerkerk aan den IJssel

2, 5 of 10 trainingen van 60 min. met personal trainer in een Small Group bij Body Skillz in Nieuwerkerk aan den IJssel

Kies optie

In een Notendop

Je sport in een klein groepje met maximaal 6 personen waardoor er veel persoonlijke aandacht is, samen met de gezelligheid van een groep.

Over deze deal

  • 2, 5 of 10 Small Group-trainingen bij Body Skillz
  • In Nieuwerkerk aan den IJssel
  • Elke training duurt 60 minuten en is op zaterdag om 10.00 of 13.00 uur
  • Een Small Group bestaat uit 4-6 personen
  • Het is dus een combinatie van personal training en samen sporten
  • Een personal trainer begeleidt het groepje en zo kan je doelgericht aan je lichaam werken
  • Samen sporten werkt vaak extra motiverend en is natuurlijk gezellig
  • De traininingen zijn vooral gericht op conditie en functioneel trainen
  • De trainingen zijn geschikt voor verschillende niveaus en zijn afwisselend
  • Er wordt gekeken naar de ideale training voor jouw lichaam en doelstelling

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 0685 709 233. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op zaterdag om 10.00 uur en om 13.00 uur. Bij 2 trainingen, heb je na de eerste training 2 maanden voor je andere training. Bij 5 trainingen, heb je na de eerste training nog 5 maanden voor je andere trainingen. Bij 10 trainingen, heb je na de eerste training nog 10 maanden voor je andere trainingen. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Body Skillz

Bij Body Skillz staat alles volledig in het teken van sporten en gezonde voeding. Je werkt in dit centrum aan je lichaam door te sporten en een gezonde levensstijl op bouwen. Of je nu begint te sporten om af te vallen, meer spiermassa te krijgen of moet revalideren, het enthousiaste team staat voor je klaar om je hierbij te begeleiden. Dit kan in de vorm van personal training, sporten in een klein groepje of bijvoorbeeld met een coach die je begeleidt bij een dieet. Je parkeert er ook nog eens gratis voor de deur als je van verder weg komt.