Geen nieuwe meldingen

Pertegaz Eau de parfums-sets voor vrouwen

Pertegaz Eau de parfums-set

Kies optie

In een Notendop

Deze Pertegaz Eau de parfums

Product-details

  • Deze set behoort tot de genealogie van geuren genaamd “FLORAL”
  • Hoge concentratie essentiële oliën die deze Eau de Parfum een hoge sterkte geven
  • De aard van de gebruikte bloemakkoorden en hun combinatie met andere geurelementen kenmerkt het brede scala aan bloemige parfums
  • Flesjes van 150 ml. met sproeier, in gezeefdrukt glas met hoge dichtheid en met dop met houtafwerking

Opties

  • PK3187: Pertegaz Eau de parfums -set 4 Eau de parfum 150ml. voor vrouwen: “Côte D’Azur” + “Port D’Andratx” + “Porto” + “Vecchio”
  • PK3188: Pertegaz Eau de parfums -set 4 Eau de parfum 150ml. voorwomen: “Porto Vecchio” + “Provence” + “San Martino” + “Santorino”

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Forevercosmetics van 03-06-2021.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.