Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Phoera foundation

Phoera foundation

610+ gekocht
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze zachte, lichte en duurzame Phoera foundation is verkrijgbaar in 9 verschillende tinten.

Product-details

  • Olievrije en siliconenvrije formule voor volledige dekking met een gevoel van lichtheid vergelijkbaar met dat van een serum
  • Zachte, matte, lichte en duurzame foundation
  • Lichte textuur

Ingrediënten: water, magnesiumstearaat, polyglyceryl-3-desostearaat, cetyl PEG / PPG-10/1 polydimethylsiloxaan, isohexadecaan, siliconen, methylparaben, propylparaben, minerale olie, glycerine, bitterzout, titaandioxide, ozoceriet

Deal-Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.